emresanda
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 311
- İsim
- Emre Şanda
Arkadaşlar herkese merhabalar. Yıllardır Süperonline kullanıcısıyım. Bilgisayardı oyundu derken uzun zaman önce olduğu gibi tekrar bu tutkuya adım atmış olduk
Süperonline nin adresimde desteklediği internet hızı ve fiyat politikası beni hiç memnun etmiyor. Yaptığım araştırmada Türknet veya Millenicom tavsiye edildi. Türknette adresimi sorgulatınca boş port olmadığından hangi hızı verebilecekleri ve paket önerisi gibi geri dönüş alamadım ama ordan zorlarsam portu kaybetmeden geçiş yaptırıyorlarmış. Geri dönüş olmadığı için müşteri temsilcisinden bende Millenicom'a baktım. Adresimi sorguladığımda altyapının karşıladığı maksimum hızda 53 Mbps hız verdi ve karşıma iki paket seçeneği çıkardı. Fiber 35 paketi ve Fiber 100 paketi. Fiber 35 de 35 Mbps hız ve 6 mbps upload veriyormuş Fiber 100 dede 100 mbps ve 8 mbps upload veriyormuş.
Fiber 35 84,90 TL - Fiber 100 109,90 TL
Size sormak istediğim şudur ben 100 mbps hız alamayacağım alt yapıdan ötürü maksimum 53 alabileceğim. Ben Fiber 100 paketini alsam uploadı 8 alabilirmiyim? Bana verdiği 100 Downloadın 53 ünü alabileceğim halde bunu merak ettim.
Birde bu iki paketteki upload hızları 6 ve 8 twitch yayınları için yeterlimidir?
Son olarakda Millenicom'u önerir misiniz? veya başka bir sağlayıcı tavsiyeniz varmıdır?
Şimdiden herkeze çok teşekkür ederim.
Fiber 35 84,90 TL - Fiber 100 109,90 TL
Size sormak istediğim şudur ben 100 mbps hız alamayacağım alt yapıdan ötürü maksimum 53 alabileceğim. Ben Fiber 100 paketini alsam uploadı 8 alabilirmiyim? Bana verdiği 100 Downloadın 53 ünü alabileceğim halde bunu merak ettim.
Birde bu iki paketteki upload hızları 6 ve 8 twitch yayınları için yeterlimidir?
Son olarakda Millenicom'u önerir misiniz? veya başka bir sağlayıcı tavsiyeniz varmıdır?
Şimdiden herkeze çok teşekkür ederim.