Neler Yeni

Öneri Milleni & Super Online & Kablo Net?

akagoblin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,630
İsim
Cengiz
Kanka arkadaş samsunda geldiği için öyle yazmıştım mersini bilmiyorum ve buradaki teknikerler çok kötü
Anladım Hocam Ben Mersin'de Memnunum Valla Gayet İyi Ama Başka Şehirleri Bilemem

Uppinnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar Yılmaz
millenicom kullanıyorum daha öncedden türknetteydim türknetten sonra çağ atlamış gibiyim çağrı merkezini arayınca direkt müşteri hizmetlerine yönlendiriyor ve sorun çözümleri çok kısa sürede oluyor genelde. Fiyatları da iyi bana kalırsa
Milenni daha fazlı hızı daha iyi fiyattan sunuyor avantajı o. Kablonet taahhüt olması can sıkıcı maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Göknet altyapı sorgulama yaparmısın hocam.
Sol altyapıda (göknet süperonline vodafone millenicom gibi bir kaç firma daha vardı)
Türktelekom altyapısıda yüzlerce operator mevcut.
Alt yapı yok hocam.

Son düzenleme:

etnetalw

80+ Bronze
Milenni daha fazlı hızı daha iyi fiyattan sunuyor avantajı o. Kablonet taahhüt olması can sıkıcı maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alt yapı yok hocam.
Türktelekom altyapın cidden yok demeki.
Sol altyapılı firmaları belirtim üste hatırladığım hocam onlara bakın.

Uppinnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar Yılmaz
Tam anlayamadım, Samsun'da çok fazla alternatifim kalmıyor. Türk net vs olsa onu kullanacaktım zaten.

Uppinnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar Yılmaz
Yok dostum oyun oynamıyorum ben. Bana sadece hızlı ve sorunsuz internet lazım. Burada da seçenekler içersinden hangisi daha uygun ise onu seçmeye çalışıyorum. Şu an millenicom iyi gibi duruyor.

etnetalw

80+ Bronze
Yok dostum oyun oynamıyorum ben. Bana sadece hızlı ve sorunsuz internet lazım. Burada da seçenekler içersinden hangisi daha uygun ise onu seçmeye çalışıyorum. Şu an millenicom iyi gibi duruyor.
Hocam birde 100+ tarifesi vardı sanırım onların fiyatını öğren millenide.

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Selamlar,
Samsun'a taşınıyorum ancak İstanbul'da kullandığım gibi Turknet'in 1 gigabitlik netini kullanamıyorum. Türk telekom alt yapısı yok.
- Turkcell Superonline - 300 liralardan fazla.
- Milenicom ( Super online ) alt yapısını kullanıyor. Fiyat daha uygun. 200 megabite kadar imkan var. Modem kullanım dahil 6 ay 240 liralarda. Sonrasında 300 bantlarında.
- Kablonet 100 megabit.
Sizce bu seçenekler arasında hangisi iyidir? Milenicom kullananlar memnun mu? Memnunsa davet kodu var mıdır?
Teşekkürler
1 gigabite ne kadar ödüyorsunuz hocam

Maethril_

80+ Bronze
Ben Netspeed kullanıyorum ve 230tl ödüyorum son zamanlarda aşırı kopmalar yaşanmaya başladı. Ya TurkNet e yada Milleni ye geçeceğim 2 sindede TT 50Mbps altyapı var Milleni 190tl , TurkNet 250tl sizce hangisine geçeyim ?

Top Bottom