Geçiş yapmaya çalıştır arada bir aksaklık oldu. 14 günde geçiş olmadı 0'dan pazartesi kurulum onayı aldılar çarşamba sabahı türk telekom ekipleri port kontrolü yaptı 6-7 saat sonra teknofix ekibi kurulum için gelecekti internet annemin adına ve sözleşmeyi imzalaması gerekiyor evde olmadığı için cuma günü bir daha geldiler geçiş yapacaksan 1 hafta da hallolur ilk arayıp tarife için sesli onay alıyorlar sonra 2 3 kez daha arıyorlar ups kargo ile sözleşme geliyor imzalayınca ups geri kargoluyor bende imzadan 1 gün sonra aradılar onayladınız diye şey dediler 2 güne arayacaklar son sesli onaydan sonra mesaj ile modem arayüz kurulum şifresini yollayacaklar diye bende sesli onay alındı ama port devretme işinde...Bağlama süreci nasıldı.
Adsl yada vdsl olarak bakarsan bulunduğum konumda fiber yok. TTnet'e söyledik vdsl bağlamadı. Millenicoma söyledim 1 hafta içinde bağlandı. 2port kullanıyorum. 2 internet var birisi 79 TL 10mbps birisi 100tl 55 mbps. Söylememize rağmen TTNET yapmıyorsa altyapı ister onun olsun ister olmasın ne fark eder ben hizmetimi parasını ödediğim firmadan alıyorum. Senin soruna gelecek olursak. Altyapın benim gibi ttnet ama sen turkcell kullanıyorsun. Madem ttnet hizmeti iyi sende ttnet kullansana neden turkcell kullanıyorsun.?İlk olarak Adsl ile Vdsl karşılaştırmak biraz ilginç olmamış mı ?
Bir daireye 2 internet çektirmek o kadar basit değilken siz nasıl yaptırdınız,helal olsun.
Altyapım 127mbps desteklerken altyapımın TTnet'e ait olması ve benim superonline kullanıyorum.Sizce TTnet mi iyi burada Turkcell mi ?
Bu sorunun cevabı 2 tane kesinlikle Turkcell'e geçerken bilgisiz olmam ve Turkcell'e geçtiğim zaman interneti Turkcell vericek TTnet'e göre çok çok iyi olacak sanmamdı,fiyat farkı fazla yoktu o yüzden.Şuan TTnet neden geçmiyorsun dersen kapat aç yaptırmakla uğraşmayıp port değişikliğine gitmek istemiyorum,bazen bazı portlar sorunlu oluyor ve hizmetin iyiyse kötü alabiliyorsun istisnalar durumunda.Adsl yada vdsl olarak bakarsan bulunduğum konumda fiber yok. TTnet'e söyledik vdsl bağlamadı. Millenicoma söyledim 1 hafta içinde bağlandı. 2port kullanıyorum. 2 internet var birisi 79 TL 10mbps birisi 100tl 55 mbps. Söylememize rağmen TTNET yapmıyorsa altyapı ister onun olsun ister olmasın ne fark eder ben hizmetimi parasını ödediğim firmadan alıyorum. Senin soruna gelecek olursak. Altyapın benim gibi ttnet ama sen turkcell kullanıyorsun. Madem ttnet hizmeti iyi sende ttnet kullansana neden turkcell kullanıyorsun.?
Haklı yada haksız durum değil arkadaşın konu başlığına göre konuşuyorum. 3 farklı marka 1 alt yapı 1 iyi hizmet. Ben memnunun. Ne TTNET ne Turkcell ikiside yaramaz. Hele Turkcell uzak dursun.Bu sorunun cevabı 2 tane kesinlikle Turkcell'e geçerken bilgisiz olmam ve Turkcell'e geçtiğim zaman interneti Turkcell vericek TTnet'e göre çok çok iyi olacak sanmamdı,fiyat farkı fazla yoktu o yüzden.Şuan TTnet neden geçmiyorsun dersen kapat aç yaptırmakla uğraşmayıp port değişikliğine gitmek istemiyorum,bazen bazı portlar sorunlu oluyor ve hizmetin iyiyse kötü alabiliyorsun istisnalar durumunda.
Fiyat olarak ucuz bir firma fakat bu konunun buraya gelmesi sadece 50mbpslik paket yok dememle geldi.Seni düzelttim veya yanlış bilmemeni istediğim için söyledim.
"TTnet'e söyledik vdsl bağlamadı." bu konulara girmeyeceğim girersek bu konulara çok uzun sürer ve haklı veya haksız olman bir şeyi değiştirmez.
İşte anlatamadığım nokta bu size,para derdini ortadan kaldırdığınızda iyi hizmet yoktur iyi altyapı vardır.Parayı içine koyarsan yüksek hız düşük paraya millenicom kullanabilirsin.Fakat turkcelle işe yaramaz firma demeniz için kendi altyapısında olup sorun yaşamış olmanız lazım.Daha fazla uzamasın bu konu.Haklı yada haksız durum değil arkadaşın konu başlığına göre konuşuyorum. 3 farklı marka 1 alt yapı 1 iyi hizmet. Ben memnunun. Ne TTNET ne Turkcell ikiside yaramaz. Hele Turkcell uzak dursun.
İşe yaramaz firma Turkcell. Müşteri hizmetleride yaramaz kendiside internet konusunda yaramaz fiber alanlarıda biliyoruz süperbox kullananlarıda biliyoruz. Pingleri 120 hep. Demekki kötü ve işe yaramazİşte anlatamadığım nokta bu size,para derdini ortadan kaldırdığınızda iyi hizmet yoktur iyi altyapı vardır.Parayı içine koyarsan yüksek hız düşük paraya millenicom kullanabilirsin.Fakat turkcelle işe yaramaz firma demeniz için kendi altyapısında olup sorun yaşamış olmanız lazım.Daha fazla uzamasın bu konu.
Haha,sizin adınıza üzüldüm.İşe yaramaz firma Turkcell. Müşteri hizmetleride yaramaz kendiside internet konusunda yaramaz fiber alanlarıda biliyoruz süperbox kullananlarıda biliyoruz. Pingleri 120 hep. Demekki kötü ve işe yaramaz
Üzülecek o kadar çok şey varkenHaha,sizin adınıza üzüldüm.
Ben başkalarının sözleriyle değil kendi yaşadıklarımı söyleyerek öneri veriyorum. Kullanmadığım ürünü veya hizmeti önermiyorum. Turkcell'i bıraktığımda 5 kuruş para ödemedim neden ? Çünkü kendi hatalarıydı taahhüt parasını ve son 2 ayın parasını almadılar. Bunu kendileri kabullenirken senin kabul etmemen komik.Haha,sizin adınıza üzüldüm.
Sağlıklı bir internet firma önerisini yapabilecek bir kıvamda değilsiniz şuanda.