Neler Yeni

Millenicom Alınır Mı?

Justice~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre
Bir internet arayışı içerisindeyim. Turknet bölgemde santral çalışması yaptığından onu kullanamıyorum maalesef. Millenicom a baktım 100 mbs alabilirsiniz diyor. Sizce almalı mıyım,? Kullanan varsa lütfen yazsın.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Ben kendim kullanıyorum çok memnunum bir sorun olduğunda direkt müşteri hizmetleride ilgileniyor ve söyledikleri hızlarında veriyorlar

gambler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Yılmaz
4-5 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım üstelik birçok internet firması gibi müşteri hizmetlerine ulaşamamak gibi bir sıkıntı yok. WhatsApp üzerinden yazıyorsun anında yardımcı oluyorlar.

BALANCE

80+ Bronze
Bir internet arayışı içerisindeyim. Turknet bölgemde santral çalışması yaptığından onu kullanamıyorum maalesef. Millenicom a baktım 100 mbs alabilirsiniz diyor. Sizce almalı mıyım,? Kullanan varsa lütfen yazsın.
Altyapı meselesi sanırım.
Bizim alt yapı TürkTelekom’a ait, Superonline kullanıyorum ama bir yerde patlak veriyor. “Cort”

Justice~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kendim kullanıyorum çok memnunum bir sorun olduğunda direkt müşteri hizmetleride ilgileniyor ve söyledikleri hızlarında veriyorlar
Peki 75 tl lik bir paket aldığımda mesela ekstra ücretler ne biliyor musun hiç internet baglatmadim

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
Benim bir arkadaşım kullanıyordu pek de memnun değildi ama altyapı kaynaklı olabilir. Ben Vodafone kullanıyorum gayet de memnunum ama farklı bir arkadaşımda da kullanıyor ve çekmediği çile kalmadı en iyisi yakın bir çevrende kullanan birini bulman.

RmzDayi

80+ Silver
kullanıyorum çok memnunum

cadance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Aygün İŞLER
100 mbit çıkıyorsa altyapınız fiberdir yada VDSL dir. 100mbit paket fiyatı 99TL. VDSL modeminiz iyi olsun sorunsuz kullanırsınız. Fakat eve kadar fiber ise gpon altyapı için turktelekom 15 TL modem kira parası alacak. (Kira dahil hepsi 115 TL oluyor sanırım) BTK kararı böyle firma fark etmiyor. Bence. memnun kalırsınız alın derim. Çevremde çoğu kişi millenicom kullanmakta bende dahil.

Justice~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre
100 mbit çıkıyorsa altyapınız fiberdir yada VDSL dir. 100mbit paket fiyatı 99TL. VDSL modeminiz iyi olsun sorunsuz kullanırsınız. Fakat eve kadar fiber ise gpon altyapı için turktelekom 15 TL modem kira parası alacak. (Kira dahil hepsi 115 TL oluyor sanırım) BTK kararı böyle firma fark etmiyor. Bence. memnun kalırsınız alın derim. Çevremde çoğu kişi millenicom kullanmakta bende dahil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Dostum 1 yıldır kullanıyorum 85 tl 100 megabit şimdi pahalılanmış olabilir .Video benim alttaki referansı kullanarak kendine 1 ay bedava kazandırabilirsin.

Top Bottom