Millenicom Alınır Mı?

Justice~

80+
Reaksiyon skoru
11
Bir internet arayışı içerisindeyim. Turknet bölgemde santral çalışması yaptığından onu kullanamıyorum maalesef. Millenicom a baktım 100 mbs alabilirsiniz diyor. Sizce almalı mıyım,? Kullanan varsa lütfen yazsın.

Ben kendim kullanıyorum çok memnunum bir sorun olduğunda direkt müşteri hizmetleride ilgileniyor ve söyledikleri hızlarında veriyorlar

4-5 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım üstelik birçok internet firması gibi müşteri hizmetlerine ulaşamamak gibi bir sıkıntı yok. WhatsApp üzerinden yazıyorsun anında yardımcı oluyorlar.

Bir internet arayışı içerisindeyim. Turknet bölgemde santral çalışması yaptığından onu kullanamıyorum maalesef. Millenicom a baktım 100 mbs alabilirsiniz diyor. Sizce almalı mıyım,? Kullanan varsa lütfen yazsın.
Altyapı meselesi sanırım.
Bizim alt yapı TürkTelekom’a ait, Superonline kullanıyorum ama bir yerde patlak veriyor. “Cort”

Ben kendim kullanıyorum çok memnunum bir sorun olduğunda direkt müşteri hizmetleride ilgileniyor ve söyledikleri hızlarında veriyorlar
Peki 75 tl lik bir paket aldığımda mesela ekstra ücretler ne biliyor musun hiç internet baglatmadim

Benim bir arkadaşım kullanıyordu pek de memnun değildi ama altyapı kaynaklı olabilir. Ben Vodafone kullanıyorum gayet de memnunum ama farklı bir arkadaşımda da kullanıyor ve çekmediği çile kalmadı en iyisi yakın bir çevrende kullanan birini bulman.

kullanıyorum çok memnunum

100 mbit çıkıyorsa altyapınız fiberdir yada VDSL dir. 100mbit paket fiyatı 99TL. VDSL modeminiz iyi olsun sorunsuz kullanırsınız. Fakat eve kadar fiber ise gpon altyapı için turktelekom 15 TL modem kira parası alacak. (Kira dahil hepsi 115 TL oluyor sanırım) BTK kararı böyle firma fark etmiyor. Bence. memnun kalırsınız alın derim. Çevremde çoğu kişi millenicom kullanmakta bende dahil.

100 mbit çıkıyorsa altyapınız fiberdir yada VDSL dir. 100mbit paket fiyatı 99TL. VDSL modeminiz iyi olsun sorunsuz kullanırsınız. Fakat eve kadar fiber ise gpon altyapı için turktelekom 15 TL modem kira parası alacak. (Kira dahil hepsi 115 TL oluyor sanırım) BTK kararı böyle firma fark etmiyor. Bence. memnun kalırsınız alın derim. Çevremde çoğu kişi millenicom kullanmakta bende dahil.

Dostum 1 yıldır kullanıyorum 85 tl 100 megabit şimdi pahalılanmış olabilir .Video benim alttaki referansı kullanarak kendine 1 ay bedava kazandırabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,237
Üyeler
186,859
Son üye
Rheria
Geri