Bide Başkasının codunu söylüyormuşuz başvuru yaparken ve 1ay ücretsiz kullaniyormusuzBence alınabilir, kullananlar memnun. Taahhüt yok zaten, memnun kalmazsan çıkarsın.
Bayii konusunda bilgim yok.
bende millenicom a geçmeyi düşünüyorum ama faturayı nereye ödüyoruz türk telekom gibi bi ödeme noktası varmı yoksa internetten mi ödüyoruz faturayı ?Bence alınır. Müşteri hizmetleri ilgili. Bence en iyi seçimlerden biri olur.
Doğru sanırım, Türknet'te de vardı bu olay.Bide Başkasının codunu söylüyormuşuz başvuru yaparken ve 1ay ücretsiz kullaniyormusuz
Bu doğrusudur acaba
Bayi yok.100mps destekleyen altyapı var
Ben 35/6 mps lik almayı planlıyorum 85tl ye
Sizce almalimiyom nasıldır
Bide benimle nasil ilgilenecekler ( bayi vs varmi)
Teşekkürler
Tm bi forumda görmüştüm bi cod onu soylim o zaman?Doğru sanırım, Türknet'te de vardı bu olay.
Nasıl ödüyoruz faturayı?Bayi yok.
100 Destekli altyapın varsa ev telefonu vb. almayıp 100mbps olan alman daha iyi olur.
@LordHasanTm bi forumda görmüştüm bi cod onu soylim o zaman?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl ödüyoruz faturayı?
bayi yoksa nereye ödicez faturayı ?Bayi yok.
100 Destekli altyapın varsa ev telefonu vb. almayıp 100mbps olan alman daha iyi olur.
Bu konuda çok bir bilgim yok ama ben internet üzerinden yapıyorum hiç problem yaşamadım.bende millenicom a geçmeyi düşünüyorum ama faturayı nereye ödüyoruz türk telekom gibi bi ödeme noktası varmı yoksa internetten mi ödüyoruz faturayı ?
Online işlem merkezinden.bayi yoksa nereye ödicez faturayı ?