Neler Yeni

millenicom bağlanma ve test sürecim.

Tolgax güneş

80+ Bronze
arkadaşlar merhaba ben türk telekom kullanıcısıydım ama bağlantı problemleri yaşıyordum benden habersiz paket yükseltimi yapılıyordu bundan dolayı millenicoma geçiş yaptım 2 haftadan uzun süredir kullanmaktayım kopma yavaşlama vs olmadı geçiş süreci 2 gün sürdü ve kopma olmadı 100 mbps olan paketi aldım memnunum speedtest sonuçlarım bence gayet güzel müşteri temsilcisi sıcak kanlı biriydi yardımcı oldu baya şuraya speedtest sonuçlarını bırakıyorum league of legends 15 ms valorant 15 ms ping çıkmadı oyunlarda hiç.
Ekran Alıntısı.PNG

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
arkadaşlar merhaba ben türk telekom kullanıcısıydım ama bağlantı problemleri yaşıyordum benden habersiz paket yükseltimi yapılıyordu bundan dolayı millenicoma geçiş yaptım 2 haftadan uzun süredir kullanmaktayım kopma yavaşlama vs olmadı geçiş süreci 2 gün sürdü ve kopma olmadı 100 mbps olan paketi aldım memnunum speedtest sonuçlarım bence gayet güzel müşteri temsilcisi sıcak kanlı biriydi yardımcı oldu baya şuraya speedtest sonuçlarını bırakıyorum league of legends 15 ms valorant 15 ms ping çıkmadı oyunlarda hiç.Alıntıyı görüntüle
Böyle konuları görmek içimi rahatlatıyor. Ben de başvuru sürecinde en sona kadar geldim yakında geçeceğim

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Nerede yaşıyorsun

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
fiber getirse türk telekom hiç düşünmeden millenicom a geçeceğim ama getirmiyor 15 güne gelir dediler 15 katrliyon gün demek istedi sanırım 4 ay oldu ortada fiber yok alt sokakta fiber var oradan buraya kablo çekmek çok zor olmasa gerek 50 metre bile yok kutu ile aramızda

Tolgax güneş

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiber getirse türk telekom hiç düşünmeden millenicom a geçeceğim ama getirmiyor 15 güne gelir dediler 15 katrliyon gün demek istedi sanırım 4 ay oldu ortada fiber yok alt sokakta fiber var oradan buraya kablo çekmek çok zor olmasa gerek 50 metre bile yok kutu ile aramızda
müdürlükte oluyormuş sanırım bu talepler. oraya gidip konuşuyomuşsunuz.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
müdürlükte oluyormuş sanırım bu talepler. oraya gidip konuşuyomuşsunuz.
konuşmadık biz geldiğimizde zaten istek olduğu için tt yapmaya başlamıştı evin alt katına kablo falanda döşediler bi şeyler bağladılar 15 güne aktif olur diyip gittiler aradığımızda fiber yok diyip geçiştiriyorlar garipler

Tolgax güneş

80+ Bronze
konuşmadık biz geldiğimizde zaten istek olduğu için tt yapmaya başlamıştı evin alt katına kablo falanda döşediler bi şeyler bağladılar 15 güne aktif olur diyip gittiler aradığımızda fiber yok diyip geçiştiriyorlar garipler
Bölge müdürlüğü ne gidin bence.

Top Bottom