Neler Yeni

Millenicom başvuru süreci

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cihankulaber
Bugün başvurdumilk olarak telefonuma başvurunuz iptal olmuştur dedi sonra hemen ardından başvurunuz başlamıştır dedi ve attığım resimdeki gibi gözüküyor şuan yani olmuşmu bağlanacakmı

Ekler

• Screenshot_20201216_002947_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201216_002947_com.android.chrome.jpg
    203 KB · Hit: 53

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben böyle bir ekran görmemiştim. En sağlıklısı ara sor

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
SMS olarak gelen linkte bende aynı durumdayım. Pazartesi 10.30 da TT den aradılar Altyapınızı ayarlamaya falan geliyoruz dediler gelen giden olmadı. Bu hafta Milleni tarafından herhangi bir şekilde bilgilendirme niteliğinde geri dönüş almadım. Az önce Milleniyi ben aradım herhangi bir bilgilendirme yapılmıyor ne zaman kurulum olucak falan diye sordum. Talep oluşturdum talep oluşturdum demek dışında herhangi farklı bir şey söylemediler. Bekliyoruz bakalım modem bina tesisatı hazır gelip kurucaklar sadece.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,559
İsim
Taha yücel
Bugün başvurdumilk olarak telefonuma başvurunuz iptal olmuştur dedi sonra hemen ardından başvurunuz başlamıştır dedi ve attığım resimdeki gibi gözüküyor şuan yani olmuşmu bağlanacakmı
banada geldi knk o ama sana telefonla ulaşıyorlar sonra kurulum için randevu alıyorlar bişeyler oluyor işte bize yarın gelcek adamlar sizi arıyacaklar bir kaç gün sonra randevu almak için kurulum için çok önemli değil o

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
banada geldi knk o ama sana telefonla ulaşıyorlar sonra kurulum için randevu alıyorlar bişeyler oluyor işte bize yarın gelcek adamlar sizi arıyacaklar bir kaç gün sonra randevu almak için kurulum için çok önemli değil o
Ne zaman başuru yapmıştın ve hangi şehirde yaşıyorsun. Şehiri sorma sebebim şehirden şehire işleyiz şekli ve kurulum sürecinin hızı değişiyormuş

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,559
İsim
Taha yücel
Ne zaman başuru yapmıştın ve hangi şehirde yaşıyorsun. Şehiri sorma sebebim şehirden şehire işleyiz şekli ve kurulum sürecinin hızı değişiyormuş
istanbuldan yaptım geçen cuma yaptım ama bizi aslında daha erkenden aradılar 3 kere biz açamadık :D O YÜZDEN bizim iş geçiktti yoksa daha erken olcaktı

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Bende istanbuldayım Cumartesi günü Telefondan başvuru yaptım. Daha kurulum için Milleni tarafından arayan olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,849
Üyeler
161,511
Son üye
ruxleth
Top Bottom