Neler Yeni

Öneri Millenicom bıktırdı artık çıldırmak üzereyim

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2 yıldır millenicom kullanıyorum son 3 aydır düzenli olarak internetim kesiliyor arıza kaydı oluşturuyorum gelen giden yok tüm sağlayıcılara baktım bölgemde birinin bile altyapısı yok büyük ihtimalle portlarda doludur mecburen millenicom kullanmalıyım ama kesintilerle olacak iş değil ki her akşam 9 gibi gidiyor bağlantım yenilenene kadar gelmiyor aradığımda ise kabloları kontrol edin modemi resetleyin gibi basit çözümler sunuyorlar hadi diyelim kablo sıkıntılı bu kablo manyak mı her akşam 9'da sorun çıkaracak modem bozuk desek aynı muahbbet gerçekten bıktım şu firmaların ilgisizliğinden paket tt altyapısını kullanıyor tt müdürlüğüne gitsem çözüm olur mu nereye gitmeli/şikayet etmeliyim?

Son düzenleme:

Napoli

80+
2 yıldır millenicom kullanıyorum son 3 aydır düzenli olarak internetim kesiliyor arıza kaydı oluşturuyorum gelen giden yok tüm sağlayıcılara baktım bölgemde birinin bile altyapısı yok büyük ihtimalle portlarda doludur mecburen millenicom kullanmalıyım ama kesintilerle olacak iş değil ki her akşam 9 gibi gidiyor bağlantım yenilenene kadar gelmiyor aradığımda ise kabloları kontrol edin modemi resetleyin gibi basit çözümler sunuyorlar hadi diyelim kablo sıkıntılı bu kablo manyak mı her aşam 9'da sorun çıkaracak modem bozuk desek aynı muahbbet gerçekten bıktım şu firmaların ilgisizliğinden paket tt altyapısını kullanıyor tt müdürlüğüne gitsem çözüm olur mu nereye gitmeli/şikayet etmeliyim?
Türknet ve millenicom kullandım bir arıza yaşadığında ulaşacak muhatap bulamıyorsun şuan netspeed geçtim aradığımda hemen operatöre bağlanıyorum.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknet ve millenicom kullandım bir arıza yaşadığında ulaşacak muhatap bulamıyorsun şuan netspeed geçtim aradığımda hemen operatöre bağlanıyorum.
Keşke bende geçebilsem aklıma gelen ne kadar sağlayıcı varsa altyapımı sorguladım yok abi çölde yaşıyor olsam daha çok seçeneğim olurdu az önce yine int koptu yazdıklarına bak daha sorunu tespit edemiyorlar çözüm beklediğimiz adamlara bak

Screenshot_2022-01-31-23-11-04-133_com.google.android.apps.messaging.jpg

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
2 yıldır millenicom kullanıyorum son 3 aydır düzenli olarak internetim kesiliyor arıza kaydı oluşturuyorum gelen giden yok tüm sağlayıcılara baktım bölgemde birinin bile altyapısı yok büyük ihtimalle portlarda doludur mecburen millenicom kullanmalıyım ama kesintilerle olacak iş değil ki her akşam 9 gibi gidiyor bağlantım yenilenene kadar gelmiyor aradığımda ise kabloları kontrol edin modemi resetleyin gibi basit çözümler sunuyorlar hadi diyelim kablo sıkıntılı bu kablo manyak mı her aşam 9'da sorun çıkaracak modem bozuk desek aynı muahbbet gerçekten bıktım şu firmaların ilgisizliğinden paket tt altyapısını kullanıyor tt müdürlüğüne gitsem çözüm olur mu nereye gitmeli/şikayet etmeliyim?
Hocam diğerine geçseniz ne olacak hepsi aynı rezillik cidden

şahin doğan

80+ Platinum
bende milleni kullanıcısıyım 1.5 yıldır 2 kere sıkıntı oldu biri ıp sorunuydu 1 gün sonra düzeldi diğeride sabah kalktığımda internet yoktu aradım halledeceklerini söylediler kafamı yastığa koydum tekrar uyumak için mesaj geldi internet sorununuz düzeltimiştir diye durumuna üzüldüm müşteri hizmetlerini ara

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bende milleni kullanıcısıyım 1.5 yıldır 2 kere sıkıntı oldu biri ıp sorunuydu 1 gün sonra düzeldi diğeride sabah kalktığımda internet yoktu aradım halledeceklerini söylediler kafamı yastığa koydum tekrar uyumak için mesaj geldi internet sorununuz düzeltimiştir diye durumuna üzüldüm müşteri hizmetlerini ara
Arayınca dediğim gibi modemi resetleyin kabloları kontrol edin gibi basit şeylerden bahsediyorlar akşamları ulaşamadığım için sabahları arıyordum bir eleman denk geldi kesinti olduğu zaman bize ulaşın sorunu nasıl anlayalım vs azarlar gibi konuştu bende sorunu yaşadığım zaman saat sebebiyle onlara ulaşamadığımdan bahsettim bilmiş bilmiş konuşmaya devam etti sabahları aradığımda benimle görüşen her müşteri temsilcisi aynı şeyi söylemiş olsa adamların prosedürü bu derim sadece biri bu tavrı takındığı için ayar oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam diğerine geçseniz ne olacak hepsi aynı rezillik cidden
Keşke sorunsuz bi firma olsa hayalini kurduğumuz şeye bak kesintisiz internet :D

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Arayınca dediğim gibi modemi resetleyin kabloları kontrol edin gibi basit şeylerden bahsediyorlar akşamları ulaşamadığım için sabahları arıyordum bir eleman denk geldi kesinti olduğu zaman bize ulaşın sorunu nasıl anlayalım vs azarlar gibi konuştu bende sorunu yaşadığım zaman saat sebebiyle onlara ulaşamadığımdan bahsettim bilmiş bilmiş konuşmaya devam etti sabahları aradığımda benimle görüşen her müşteri temsilcisi aynı şeyi söylemiş olsa adamların prosedürü bu derim sadece biri bu tavrı takındığı için ayar oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke sorunsuz bi firma olsa hayalini kurduğumuz şeye bak kesintisiz internet :D
Yıl 2022 ama uğraştığımız şeye bak

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yıl 2022 ama uğraştığımız şeye bak
Sadece ilk aylarda sorun yaşamıştım arayınca anında gelip sorunu hallediyorlardı bir önceki sağlayıcıma kıyasla sorun çözmede kat kat hızlılardı çok mutlu olmuştum müşterileriyle ilgilenen sözünün eri bir firma görünce bide şimdi düştüğüm duruma bakıyorum 3 aydır ***** yerine konan bir müşteri ücüzü gerçekten

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Son kez arayıp durumu izah etmeye çalıştım aynı muamele BTK'ye şikayet ediyorum şikayetvar'a da okkalı bir paragraf bırakırım gerisini kendileri düşünsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,247
Üyeler
165,786
Son üye
XBeratX
Top Bottom