Neler Yeni

Millenicom geçeyim mi?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Konuma bakmanı öneririm derken altyapı sorgula demek istedin sanırım, 100 mbps destekliyor.
Öneri - Millenicom Bağlanma Sürecim | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
Burayı demek istemiştim göz atarsan çoğu soruna cevap olabilirim.
Ben taahhut 1 yıl var kanunen para ödememe gerek yok ondan bide millenicom geçeçegimden sıkıntı olmasın diye öyle yapacaktım ceza keserse BTK verip iptal edicektim.
Kanunen öyle ama cezayı çıkarıyorlar bende de öyle oldu. İtiraz ettik sen de edersin sonuç ne olacak bilmiyorum

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
ahmet çavdar

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
ahmet çavdar
Ödedik 60tl gibi bir şey çıktı.
İtiraz ettik ama daha sonuçlanmadı
Bende bin tl yakın olur. Ondan ne yapayım bilemiyorum ne kadar çıkacak nereden öğrenirim acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ödedik 60tl gibi bir şey çıktı.
İtiraz ettik ama daha sonuçlanmadı
Sizin sonuçlansin bakalım ona gore geçmeye kadar veririm sonuçlaninca konu açarsanız sevinirim.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bende bin TL yakın olur. Ondan ne yapayım bilemiyorum ne kadar çıkacak nereden öğrenirim acaba

Sizin sonuçlansin bakalım ona gore geçmeye kadar veririm sonuçlaninca konu açarsanız sevinirim.
Tabii açarım ama 1000tl riskli bu itirazlara alehinde sonuç alan kişiler de olmuş şans işi biraz da. Ne zaman sonuçlanır bilmiyorum ama

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
ahmet çavdar
Tabii açarım ama 1000tl riskli bu itirazlara alehinde sonuç alan kişiler de olmuş şans işi biraz da. Ne zaman sonuçlanır bilmiyorum ama
Benide düşünduren 95 tl den 15 ay 1500 tl yakın oluyor ama az olur bin ister diye düşüyorum farketmedim 2 yıl 7 ay anlaşma yapmışlar bizle telefonda 1 yıldır kullanıyoruz ama geçmiyor süre ondan geçmeyi düşünüyorum gece 10 dan sonra internet ping çok

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Benide düşünduren 95 TL den 15 ay 1500 TL yakın oluyor ama az olur bin ister diye düşüyorum farketmedim 2 yıl 7 ay anlaşma yapmışlar bizle telefonda
2yıl 7 ay nasıl yapılmış kampanya falan mı var?
bildiğim kadarıyla cayma bedeli indirim tutarından hesaplanıyor en iyisi bir arayıp sor

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
ahmet çavdar
2yıl 7 ay nasıl yapılmış kampanya falan mı var?
bildiğim kadarıyla cayma bedeli indirim tutarından hesaplanıyor en iyisi bir arayıp sor
Özel kampanya vardı 95 tl dediklerine gore altyapin destekledigi hiz sabit vericeklerdi hep 10.5 sabit zaman farketmeksizin ama ping çok akşamları.

Fiyat soruyorum cevaplamıyorlar başka paket oneriyorlar ama gene 2 yıl taahhüt diyorlar veya daha pahaliya az sureli

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Özel kampanya vardı 95 TL dediklerine gore altyapin destekledigi hiz sabit vericeklerdi hep 10.5 sabit zaman farketmeksizin ama ping çok akşamları.

Fiyat soruyorum cevaplamıyorlar başka paket oneriyorlar ama gene 2 yıl taahhüt diyorlar veya daha pahaliya az sureli
Söylemek zorundalar. Nasıl söylemezler olmadı tt müdürlüğünden falan da öğrenirsin.

Top Bottom