Veriyor ben kullanıyorum düşüş olmadı şu ana kadar ama adsl modemle en fazla 16mbps gelir modemin vdsl vdsl2 veya fiber olmalıAltyapı sorguladığım zaman 37mbps gösteriyor ADSL modem kullanıyorum alırmıyım o değeri ?
donanimarsivi.com
Altyapı sorguladığım zaman 37mbps gösteriyor ADSL modem kullanıyorum alırmıyım o değeri ?
Sanırım modemimde VDSL özelliği var. Türk Telekomun bir modemi.Veriyor ben kullanıyorum düşüş olmadı şu ana kadar ama adsl modemle en fazla 16mbps gelir modemin vdsl vdsl2 veya fiber olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öneri - Millenicom Bağlanma Sürecim
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde...donanimarsivi.com
Bende bu modem var bu modem vdsl destekliyor alırsın o hızı
ADSL 16mbps destekliyor diye biliyorum.ADSL modemle kaç alırım hocam ?
modem markan ney zyxelmi tp link mi
Hocam zaten kablo modemine bağlı ise vdsl pakete geçersen o hızlar gelir ayrıca bir şey yapmana gerek yokHocam bir sorum daha olucak nasıl VDSL bağlıcam ?
TP-LİNKmodem markan ney zyxelmi tp link mi
He tamamdır hocam sağolun.Hocam zaten kablo modemine bağlı ise vdsl pakete geçersen o hızlar gelir ayrıca bir şey yapmana gerek yok
destekliyor diye biliyorumTP-LİNK
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
He tamamdır hocam sağolun.