Neler Yeni

Millenicom hangi modemi veriyor?

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
35 Mbps paketini alıp Millenicom'a geçiş yapmak istiyorum. Hangi modemi verirler? Wifi'den kaç mbps alırım? Kabloyla tamamını alabilirim sanırım.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
35 Mbps paketini alıp Millenicom'a geçiş yapmak istiyorum. Hangi modemi verirler? Wifi'den kaç mbps alırım? Kabloyla tamamını alabilirim sanırım.
bence türknete geç istersen incelemesine bakabilirsin (modem orda yazıyor)

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence türknete geç istersen incelemesine bakabilirsin (modem orda yazıyor)

Cayma bedeli karşılıyor mu başka internet sağlayıcısından gelenlere?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
sanırım evet bi bakim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taahhüt cayma bedelinizi 120 TL’ye kadar ödeyebilmemiz için taahhüt bozma faturanızın aslını ya da kopyasını Online İşlemler veya Mobil Uygulama üzerinden bize göndermeyi unutmayın. Kontrol ettikten sonra, 120 TL’ye kadar cayma bedelinizi 6 ay içinde size her ay indirim sağlayarak üstleneceğiz. Kampanyamız hem veri (internet) hem de ses (telefon) hizmeti taahhüt cayma bedelini kapsıyor.

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanırım evet bi bakim

Taahhüt cayma bedelinizi 120 TL’ye kadar ödeyebilmemiz için taahhüt bozma faturanızın aslını ya da kopyasını Online İşlemler veya Mobil Uygulama üzerinden bize göndermeyi unutmayın. Kontrol ettikten sonra, 120 TL’ye kadar cayma bedelinizi 6 ay içinde size her ay indirim sağlayarak üstleneceğiz. Kampanyamız hem veri (internet) hem de ses (telefon) hizmeti taahhüt cayma bedelini kapsıyor.
Türk Telekomda 4 ayım kaldı aylık 55 lira veriyorum. 200 lira kadar çıkarsa geçerim. 4 Mbps internetten bıktım artık.
Kurulum ücreti almıyorlardır herhalde.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
k
Türk Telekomda 4 ayım kaldı aylık 55 lira veriyorum. 200 lira kadar çıkarsa geçerim. 4 Mbps internetten bıktım artık.
Kurulum ücreti almıyorlardır herhalde.
kurulum ücreti istmeyen firma yok bu bir

dediğim gibi 120tl ye kadar cayma bedeli karşılıyor

milenicom modem ücreti kesiyor her ay türknette modem ücretsiz

ve MİLENİCOM hiç cayma bedeli karşılamıyor

bence 4 ay bekle sonra türknete geç yada geçme sen bilirsin geçersen 1 aylık ücretsiz internet kullanmak istersen arkadaşı getir kodum:QXG72BM16HEX

Top Bottom