Neler Yeni

Yardım Millenicom internet ile lol ve valorant oynayan var mı?

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet cal
Görüştüm fakat suçun kendilerinde olduklarını kabul etmiyorlar ping bina içi kablolama, modem kalitesi ve altyapı ile alakalı diyorlar. Fakat ben geçen ay 1 hafta içerisinde 3 internet sağlayıcısı bağlattım iptal ettim denedim. Millenide 23 ( şuan kullandığım artmadan önce ki ping değerim), netspeedde 26 ve turknette de 31 ping aldım. Dedikleri gibi olsaydı hepsinde aynı alırdım. Ek olarak yıllardır 23 alıyorum ben kendi kendine artması garip geldi ayrıca asgaride kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam işin aslında çoğu firma türktelekom altyapısı kullanıyor türktelekomda internet konusunda rezil zaten ama kafaya takılacak pinginiz yok. Ama ben frankfurtta 40 ping oynuyorum trde sıkılınca. Geçmiş olsun iyi akşamlar dilerim.

Görüştüm fakat suçun kendilerinde olduklarını kabul etmiyorlar ping bina içi kablolama, modem kalitesi ve altyapı ile alakalı diyorlar. Fakat ben geçen ay 1 hafta içerisinde 3 internet sağlayıcısı bağlattım iptal ettim denedim. Millenide 23 ( şuan kullandığım artmadan önce ki ping değerim), netspeedde 26 ve turknette de 31 ping aldım. Dedikleri gibi olsaydı hepsinde aynı alırdım. Ek olarak yıllardır 23 alıyorum ben kendi kendine artması garip geldi ayrıca asgaride kullanıyorum.

Bu da bi ihtimal bilemiyorum hiç yaşamadım daha önce.
Peki dns falan değiştiniz mi?

Son düzenleme:

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Hocam işin aslında çoğu firma türktelekom altyapısı kullanıyor türktelekomda internet konusunda rezil zaten ama kafaya takılacak pinginiz yok. Ama ben frankfurtta 40 ping oynuyorum trde sıkılınca. Geçmiş olsun iyi akşamlar dilerim.

Dns google kullanıyorum yıllardır. Onla alakalı olması mümkün değildir yine de bugün dns kaldırdım. Goodbydpi kullanıyordum onuda kapattım ve hiç bir değişiklik olmadı ne pingde ne de hızım da.

Hatta modemi dinlendirdim, etherneti farklı porta taktım vb vb yine de etkilemedi. Farklı kablo bile denedim.

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet cal
Dns google kullanıyorum yıllardır. Onla alakalı olması mümkün değildir yine de bugün dns kaldırdım. Goodbydpi kullanıyordum onuda kapattım ve hiç bir değişiklik olmadı ne pingde ne de hızım da.
Valla bende (8.8.8.8 - 8.8.4.4) çareler tükendi günümüz telekomünasyonu ile yapılabilecek bir şey yok.

Hatta modemi dinlendirdim, etherneti farklı porta taktım vb vb yine de etkilemedi. Farklı kablo bile denedim.
Cat 6 kablo kullanıyorsunuz birde dimi?

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Valla bende 8.8.8.8 - 8.8.4.4 çareler tükendi günümüz telekomünasyonu ile yapılabilecek bir şey yok.

Cat 6 kablo kullanıyorsunuz birde dimi?
Evet cat6 kullanıyorum hatta evde iki adet cat6 var farklı marka. İkisinide denedim biri ugreen marka diğeri dandik el yapımı kablo ve 1ms bile fark yaratmıyorlar.

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet cal
Evet cat6 kullanıyorum hatta evde iki adet cat6 var farklı marka. İkisinide denedim biri ugreen marka diğeri dandik el yapımı kablo ve 1ms bile fark yaratmıyorlar.
Siz yine arayıp söyleyin oyunda ani ping değerlerim artıyor diyin. En yakın zamanda düzelmesi ümidiyle iyi akşamlar dilerim.

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw

xTURANN

80+ Silver
Ping sizin için çok önemliyse, türktelekom'a bakın.

Türk Telekom - 50MBPS : Sabit 8 Ping ( İstanbul Sunucularına Yakın )
Vodafone - 100MBPS : Sabit 15+ Ping ( İstanbul Sunucularına Uzak )
Netspeed - 100MBPS : Sabit 5 Ping ( İstanbul Sunucularına Uzak )

Benim tecrübelerim, aldığım pingler 3 farklı ISS'de böyleydi.

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
M.Rüzgar Özen
Magnetle 2800ms aliyorum iyi gunler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular