Hocam işin aslında çoğu firma türktelekom altyapısı kullanıyor türktelekomda internet konusunda rezil zaten ama kafaya takılacak pinginiz yok. Ama ben frankfurtta 40 ping oynuyorum trde sıkılınca. Geçmiş olsun iyi akşamlar dilerim.Görüştüm fakat suçun kendilerinde olduklarını kabul etmiyorlar ping bina içi kablolama, modem kalitesi ve altyapı ile alakalı diyorlar. Fakat ben geçen ay 1 hafta içerisinde 3 internet sağlayıcısı bağlattım iptal ettim denedim. Millenide 23 ( şuan kullandığım artmadan önce ki ping değerim), netspeedde 26 ve turknette de 31 ping aldım. Dedikleri gibi olsaydı hepsinde aynı alırdım. Ek olarak yıllardır 23 alıyorum ben kendi kendine artması garip geldi ayrıca asgaride kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki dns falan değiştiniz mi?Görüştüm fakat suçun kendilerinde olduklarını kabul etmiyorlar ping bina içi kablolama, modem kalitesi ve altyapı ile alakalı diyorlar. Fakat ben geçen ay 1 hafta içerisinde 3 internet sağlayıcısı bağlattım iptal ettim denedim. Millenide 23 ( şuan kullandığım artmadan önce ki ping değerim), netspeedde 26 ve turknette de 31 ping aldım. Dedikleri gibi olsaydı hepsinde aynı alırdım. Ek olarak yıllardır 23 alıyorum ben kendi kendine artması garip geldi ayrıca asgaride kullanıyorum.
Bu da bi ihtimal bilemiyorum hiç yaşamadım daha önce.
Son düzenleme: