Neler Yeni

Yardım Millenicom internet sorunu

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
Dolandirilmayalimda yeni geçmiştim bende sanirim turknete geçeceğim güvenim baya azaldi millenicoma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende hattimi taşimak istiyorum benimde bu hizmet numarasini bulamama gibi sorunlari yaşamamam için tam olarak ne yapmam lazim nereden bulabilirim yazarsaniz sevinirim

Alıntıyı görüntüle
Fesih başvurusunu buradan yapıp hattımı türknete taşıyabiliyor muyum ?

Bu işlemleri daha onceden yapmiş birisi beni aydinlatirsa sevinirim

Abone hizmet numarasınıda yeni fesih başvurusu yapa bastığınızda çıkıyor haberiniz olsun

Türknetin bilmesi lazim
bende millenicom kullanıyorum 2 gündür rezalet sizdeki sonucu soyler misiniz yarın bende fesih basvurusunda bulunucam ama islemler ne hızda oluyo ne zaman baska firmadan abonelik baslatmam lazım v.b hic bi bilgim yok

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
bende millenicom kullanıyorum 2 gündür rezalet sizdeki sonucu soyler misiniz yarın bende fesih basvurusunda bulunucam ama islemler ne hızda oluyo ne zaman baska firmadan abonelik baslatmam lazım v.b hic bi bilgim yok
Anlatirim şu an final haftamdayım finaller buter bitmez kurtulacağım

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
OZAN TANKUŞ
Arkadaşlar zamanında bende millenicom abonesiydim. İptal etmek için direkt sırasıyla 1-1-11'i tuşlayabilirsiniz (mağduriyet anında).... Yetkili birinden almıştım bu tuşlamayı. Bir yerlerde tanıdığınız olunca her yerde torpilli oluyorsunuz. Ama dikkat edin, her firma gibi bunlar da müşterisini kaybetmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Faturanıza indirim yapalım. Yok şunu yapalım. yok bunu yapalım vs gibi. Kesin ve net olun. 1 dakika içinde aboneliğiniz iptal olacaktır :)

Arkadaşım artık dün illallah etti. Yukarıdaki yöntemle aboneliğini iptal ettirdim. Yüksek ihtimal geçen sefer ki kesinti ile alakası var. 3 gün boyunca internetten verim alamamak kadar kötü bir şey yok. Yurt içi serverlara ulaşımda yine ufak ta olsa verimsizliği hissedersiniz ama valve, blizzard gibi oyunların olduğu platformlarda mesafe uzadıkça o hissiyat doğal olarak artacak.

Arkadaşlar Geçmiş olsun. Iss değiştirecek arkadaşların en yakın zamanda başka platforma geçmesi dileği ile.

Garipbirfizikci

80+ Bronze

o da bir şey mi ben faturamı ödeyemiyordum, elemanlar kendi sitesini engellemişti, sonradan öğrendik ki telekom ondan ucuz hizmetlerin erişimini engelliyor btkya kadar gitmişti bu muhabbet

dünyanın en kötü hizmetidir milenicom, paket kaybı da normal, onu ayarlayacak mühendis bir eleman yok bünelerinde a101 kasiyerlerini doldurmuşlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak DONJUAN
Mobil veri ile telefondan E-Devlet mobil uygulamasına girdiğim zaman numara göründü. Şuan geçiş işlemini başlattım.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Emre
Paket Kaybı sorunu çözülen var mı

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Emre
Kontrol bile etmedim, netspeede geçiyorum.
eğer sorun bugünde çözülmez ise arayacağım. 1 yıllık sözleşme iptal edebilirsem geri türk telekoma dönerim.

Arkadaşlar zamanında bende millenicom abonesiydim. İptal etmek için direkt sırasıyla 1-1-11'i tuşlayabilirsiniz (mağduriyet anında).... Yetkili birinden almıştım bu tuşlamayı. Bir yerlerde tanıdığınız olunca her yerde torpilli oluyorsunuz. Ama dikkat edin, her firma gibi bunlar da müşterisini kaybetmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Faturanıza indirim yapalım. Yok şunu yapalım. yok bunu yapalım vs gibi. Kesin ve net olun. 1 dakika içinde aboneliğiniz iptal olacaktır :)

Arkadaşım artık dün illallah etti. Yukarıdaki yöntemle aboneliğini iptal ettirdim. Yüksek ihtimal geçen sefer ki kesinti ile alakası var. 3 gün boyunca internetten verim alamamak kadar kötü bir şey yok. Yurt içi serverlara ulaşımda yine ufak ta olsa verimsizliği hissedersiniz ama valve, blizzard gibi oyunların olduğu platformlarda mesafe uzadıkça o hissiyat doğal olarak artacak.

Arkadaşlar Geçmiş olsun. Iss değiştirecek arkadaşların en yakın zamanda başka platforma geçmesi dileği ile.
Hocam bizim 1 yıllık millenicom ile sözleşmemiz var. sizinkisi aylık abone miydi?

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
eğer sorun bugünde çözülmez ise arayacağım. 1 yıllık sözleşme iptal edebilirsem geri türk telekoma dönerim.

Hocam bizim 1 yıllık millenicom ile sözleşmemiz var. sizinkisi aylık abone miydi?
Ben iptali sağladım, netspeed e geçiyorum.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
OZAN TANKUŞ

Bende tahhüt yoktu. Tahhütünüz var ise internetinin belirli bir kısmını kullanamadığınız için iptal etme hakkınız doğuyor diye biliyorum. atıyorum 100 mbps internetin sadece 30 mbps'lik kısmını kullanıyorsanız bu aradaki kayıptan dolayı abonelik iptali oluyor biliyorum. Ama loss için bir bilgim yok.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yoyoto
Dayanamadım türknet'e geçiş için başvuru yaptım. Müşteri hizmetleride açmıyor, bunu da beğenmezsem en son geri türk telekoma geçerim

Top Bottom