millenicom kullananlar bakabilir mi

Yiğit Emre

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
bağlatalı 2 3 gün oldu hızım sadece 1 saatliğine 65 e çıktı. sonrasında 10 megabiti geçmedi sayısız talepte bulundum ama hep otomatik mesaj var.
ne yapacağımı bilmiyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim
altyapım 86 megait destekliyor
not: yaptıkları işlemler sonucu modemime 86 megabit hız geliyormuş ve sorun yokmuş

bağlatalı 2 3 gün oldu hızım sadece 1 saatliğine 65 e çıktı. sonrasında 10 megabiti geçmedi sayısız talepte bulundum ama hep otomatik mesaj var.
not: yaptıkları işlemler sonucu modemime 86 megabit hız geliyormuş ve sorun yokmuş
Hat değerlerinizi atar mısınız?
Ayrıca modeminiz nedir ve WİFİ ile mi bağlısınız?

Ekler

• int.png
    int.png
    61.2 KB · Hit: 40
  • int2.png
    int2.png
    70.3 KB · Hit: 36
a
alt yapı kaç desteklediğine baktınızmı? bende 67 mbps destekliyordu 100 mbps aldım 65 desteklediği için çok yavaştı internet 20 lerde oluyodu hep aradım 50 mbps paket aldım 40 45 mbps oldu. alt yapının desteklediği değer üzerinde olunca hız düşük oluyor normalden

çok değişik bence fiber varmı altyapıda
vdsl altyapı var
Post automatically merged:

a

alt yapı kaç desteklediğine baktınızmı? bende 67 mbps destekliyordu 100 mbps aldım 65 desteklediği için çok yavaştı internet 20 lerde oluyodu hep aradım 50 mbps paket aldım 40 45 mbps oldu. alt yapının desteklediği değer üzerinde olunca hız düşük oluyor normalden
yukarda fotolar var

vdsl altyapı var
Post automatically merged:

yukarda fotolar var
100 mbps lik paketi mi aldınız. onu aldıysanız sorun yaşarsınız. desteklediğinin altında olan paketi alın

türknette bizimde aynısı oldu 100 lük aldım 81 destekliyordu 65-70 görüyordu bağlantı kopuyordu sendede yavaşlıyor bir şekilde ulaşıp paketi 50 mbps yaptırın kafanız rahat olur

türknette bizimde aynısı oldu 100 lük aldım 81 destekliyordu 65-70 görüyordu bağlantı kopuyordu sendede yavaşlıyor bir şekilde ulaşıp paketi 50 mbps yaptırın kafanız rahat olur
anladım sağolun fazla geldiğinden böyle oluyor ozaman

2 şerifi bir yolda siz 3 Şerif gitmeye çalışırsanız trafik olur. Yavaşlar trafik. Buda onun gibi. Hat desteğinin üstünde gelirse internet sinyalleri, yavaşlar.

Bu adres sorgusunda verilen hız ayarları alt yspınızın kutudan eve kadar mükemmel seviyede kabul edilerek verilir.

Geri