RecepTugruL
80+
Dahası
Merhaba arkadaşlar Çok araştırdım ve tüm iss firmalar arasından Millenicom Firmasına tavsiyeler üzerine başvuru yaptım kurulum randevusu oluşturdum.
Perşembe günü ( 4 haziran ) inşallah sorun olmaz ise gelip kurulum yapıcaklar.
Tüm operatörlerde alt yapı kontrol ettirmistim.
Dowloand; 58 olarak max limit belirlendi.
Millenicom firması ile 50 mgbt 100 TL sabit ücret olarak anlaştık.
Şu sıralar nerdeyse tüm firmalar hakkında şikayetler okuduğum için çok detaylı araştırma yapmak zorunda kaldım.
Sizlerin millenicom veya başka operatörden hizmet alan arkadaşlar için bu konu hakkında yorumlarınızı ve fikirlerinizi merak ettiğim için bu konuyu açıyorum. Umarım saçma yorumlar gelmez.
Bu konunun umarım benim gibi internet bağlatmak isteyipte hangi firmadan hizmet alacakları konusunda kararsız kalanlarada yararlı olacağını düşünüyorum inşallah.
Şimdiden teşekkürler yorum yapan tüm arkadaşlara.
Perşembe günü ( 4 haziran ) inşallah sorun olmaz ise gelip kurulum yapıcaklar.
Tüm operatörlerde alt yapı kontrol ettirmistim.
Dowloand; 58 olarak max limit belirlendi.
Millenicom firması ile 50 mgbt 100 TL sabit ücret olarak anlaştık.
Şu sıralar nerdeyse tüm firmalar hakkında şikayetler okuduğum için çok detaylı araştırma yapmak zorunda kaldım.
Sizlerin millenicom veya başka operatörden hizmet alan arkadaşlar için bu konu hakkında yorumlarınızı ve fikirlerinizi merak ettiğim için bu konuyu açıyorum. Umarım saçma yorumlar gelmez.
Bu konunun umarım benim gibi internet bağlatmak isteyipte hangi firmadan hizmet alacakları konusunda kararsız kalanlarada yararlı olacağını düşünüyorum inşallah.
Şimdiden teşekkürler yorum yapan tüm arkadaşlara.