Neler Yeni

Yardım Millenicom Tavsiye ettiler Başvuru yaptım Kullanan varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
Oturduğum bölgede şikayet var üzerinde şikayet sorguladım 2019 yılı dahil olmak üzere toplam 10 adet şikayete ulaştım . Bu büyük bir + oldu başvuruda bulunmam konusunda umarım memnun kalırım sizler gibi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

50TL = 50Mbps mi oluyor yani?
Pakete göre değişiyor beyfendide kesin olarak fiber durumu mevcut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
BENDE İNTERNET BAĞLATICAM MÜŞTERİ HİZMETLERİ VAR MI BENİM GİDECEĞİM YERDE MAKSİMUM 12 MBİT İNTERNET ALABİLİYORUZ O ZAMANA KADAR İNŞALLAH İYİLEŞME OLUR DA DAHA HIZLI İNTERNET ALIRIZ
Tüm firmaları arayıp görüşün en iyi değeri hangisi veriyorsa ondan satın alın..

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
ben kablonet kullanıyorum 100mbps downoad 5 upload alıyorum gayet iyi millenicomda

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
ben kablonet kullanıyorum 100mbps downoad 5 upload alıyorum gayet iyi millenicomda
Kanka yaklaşık 3 haftadır kablonet ile temastaydım onlar hariç tüm firmaların alt yapıları var olduğum yerde. Kablonet mahallemde yok alt yapıları. O uzun iş başvuru yaptım her yerden şebeke talebi için kablonete. MAHALLEYE alt yapı gelicek ordan sokağa ordan binaya vs. Uzun iş şimdilik bu firmaya devam artık. Bakalım ilerde memnun kalmazsam kablonet te gelirse. Zaten taahhut yok iptal edebilme kolaylığı mevcut. Yorumun içinde çok teşekkürler tekrar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
engin
taahhüt olmaması insanları cezbediyor benden önümüzdeki ayın ortasından başvurusunu yapıcam eve inşallah sorunsuz sıkıntısız işler de sorun yaşamadan kullanırız

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
taahhüt olmaması insanları cezbediyor benden önümüzdeki ayın ortasından başvurusunu yapıcam eve inşallah sorunsuz sıkıntısız işler de sorun yaşamadan kullanırız
Kesinlikle katılıyorum. Ya çoğu firmada olan şikayetler burda mevcut değil . Oturduğum kocaeli bölgesinde şikayet var üzerinde toplamda millenicom için 2019 yılıyla birlikte 10 şikayet gözüküyor hesabını yap başkan. Adamların ya burda 10 müşterisi bar kocaeli gibi yer ki zannetmiyorum. :)

Yada herkes cidden çok memnun bakalım şu zamanda internet hız olayı çok önemli bir durum ciddi anlamda :)

Pasoytaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Breived
Altyapı maximum 82 MB/s destekliyor 100MB/s paketi alıp 82 MB/s kullanma şansı var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
Altyapı maximum 82 MB/s destekliyor 100MB/s paketi alıp 82 MB/s kullanma şansı var mı ?
Var fakat ekipler bağlantı kopukluğu yaşanacağı için tavsiye etmiyorlar. Yinede bir görüşmeni tavsiye ederim. İşi ustasına sormak herzaman bir + dır.

Bilmiyorum ama musteri hizmetlerini arayinca onlar Sana uygun paketleri soyluyorlar
Başkan ya az önce kendi adresimi öyle bi sorgulayım dedim daire 4 benim 58 olan hızı şuan 17 gösteriyor başvuru yaptıktan sonra. Ve şuan 3.daire olarak sorguluyorum yine 58 mgbt gösteriyor ne alaka bu olay şimdi ? Sen şuan kendi daireni sorgularmisin millenicomdan ne hız çıkıyor şüphelendim şimdi ben ?

Buda görsel buyrun ne alaka yani şimdi bu ?

Ekler

• Screenshot_20200603-011732_Chrome.jpg
    Screenshot_20200603-011732_Chrome.jpg
    361.6 KB · Hit: 38
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
Cevap vericek kimse yokmu bu duruma acaba ?

Abonelik kaydım alındığı içinmi bu değer çıkıyor şuan çözemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,374
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom