Neler Yeni

Millenicom'a geçiş yaptım ama aklım karışık

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Az önce millenicoma başvuru yaptım ve birkaç gün içinde gelceklerini söylediler. Ama benim aklım hala karışık. TürkNette sıfır sıkıntı ile 4 yıl kullandım. Dün internet yavaş diye şikayet oluşturdum aradan 20 saat geçtikten sonra yani bugün görevli geldi düzeltip gitti. Bu hızı gerçekten memnun edici ama fiyat için aynı şeyi diyemeyeceğim. Aylık 170 TL fatura oldu millenicomda ise 110 TL olacak. Sadece fiyat için geçtim ama aklıma sonrada keşke edeceğim gelip duruyor. Türknet sanki o 60 tlyi hakediyor gibi geliyor. Tabi kullanmadan bilemeyiz ama Millenicom kullanan arkadaşlar özellikle TürkNette geçenler karşılaştırma yaparlarsa sevinirm

mythrowib

80+ Silver
Az önce millenicoma başvuru yaptım ve birkaç gün içinde gelceklerini söylediler. Ama benim aklım hala karışık. TürkNette sıfır sıkıntı ile 4 yıl kullandım. Dün internet yavaş diye şikayet oluşturdum aradan 20 saat geçtikten sonra yani bugün görevli geldi düzeltip gitti. Bu hızı gerçekten memnun edici ama fiyat için aynı şeyi diyemeyeceğim. Aylık 170 TL fatura oldu millenicomda ise 110 TL olacak. Sadece fiyat için geçtim ama aklıma sonrada keşke edeceğim gelip duruyor. Türknet sanki o 60 tlyi hakediyor gibi geliyor. Tabi kullanmadan bilemeyiz ama Millenicom kullanan arkadaşlar özellikle TürkNette geçenler karşılaştırma yaparlarsa sevinirm
Hocam taahhüt yok böyle bir endişeye girmenize gerek yok bence stabil değilse direkt turknete geçebilirsiniz. beğenirseniz devam edersiniz

rota1

80+

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Furkan Karagülle hocam millenicom kullanıyor.
Aslında geçecektim ama altyapım 80 mpbs desteklediği halde 35lik paketi vermekte ısrar ediyorlar. Ben TürkNetin fiyatından değilde düşük fiyata 100 mpbs almayı umuyordum. Millenicomda bana boş port olmadığı için sadece taşıma yapacaklarını söylediler. Ben de ağrısız başıma ağrıya sokmak istemedim değiştirmedim. Direkt olarak Fiber başvurusunda bulundum. Eğer ki fiber gelirse Türknetten fibere geçerim diye düşündüm

Top Bottom