Neler Yeni

Millenicomdan türknet e geçiş yapmalımıyım ?

~Emo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Emre Baltacıoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik Genel
Instagram
emre_bltcgl
Steam
Emo
Discord
~Emo
Yaklaşık 5 aydır falan millenicomun 85 TL'lik 35 mbps lik tarifesini kullanıyordum . Eylül ayının başında tarife değişmiş . 85 TL'lik tarife 99 TL olmuş . Bende dedimki 100 TL ona vereceğime 105 TL veririm 100 mbps hız alırım dedim ama o tarife yeni geçenler içinmiş banada 120 TL dediler bende vazgeçtim . Türknete baktım 100 mbps lik tarife 100 TL altyapı 79-80 gibi destekliyomuş
Sizce geçmelimiyim ?

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
hayır hayır hayır hayır hayır hayır ve hayır mütrihizmetlei yok maks 35 vadettiler 30 arda ulanıyorum bunları der etmiyeceksen al

BeKo'O

80+ Silver
hayır hayır hayır hayır hayır hayır ve hayır mütrihizmetlei yok maks 35 vadettiler 30 arda ulanıyorum bunları der etmiyeceksen al
İçki kaçak mıydı?
Yaklaşık 5 aydır falan millenicomun 85 TL'lik 35 mbps lik tarifesini kullanıyordum . Eylül ayının başında tarife değişmiş . 85 TL'lik tarife 99 TL olmuş . Bende dedimki 100 TL ona vereceğime 105 TL veririm 100 mbps hız alırım dedim ama o tarife yeni geçenler içinmiş banada 120 TL dediler bende vazgeçtim . Türknete baktım 100 mbps lik tarife 100 TL altyapı 79-80 gibi destekliyomuş
Sizce geçmelimiyim ?
Geç bence direkt, fiyat artınca geri millenicom sonra türknet öyle dolaşırsın, yanı şey mobil operatörler için de geçerli, uzun vadede herkes fiyat arttırma politikası uyguluyor

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
İçki kaçak mıydı?

Geç bence direkt, fiyat artınca geri millenicom sonra türknet öyle dolaşırsın, yanı şey mobil operatörler için de geçerli, uzun vadede herkes fiyat arttırma politikası uyguluyor
tam 5 yıldır kullanıyorum benden iyi mi? bileceksin?

Snipez

80+
İçki kaçak mıydı?
😂 😂 😂

Sizce geçmelimiyim ?
TürkNet kullandım, müşteri hizmetleri yok arıza kaydına en az 1 haftada incelemeye alıp işlem yapıyorlar.. Millenicom'a geçtim dediğin gibi fiyat artışı oldu 110+ ödüyorum şuan. bende araştırdım NetSpeed falan önerdiler de çok kararsızım hızı falan güzel veriyor çünkü millenicom değiştirmek istemiyorum ama hiç bir bilgilendirme olmadan zamcık yapmaları hiç hoş olmadı

• Beğen
Reaksiyonlar: ~Emo

~Emo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Emre Baltacıoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik Genel
Instagram
emre_bltcgl
Steam
Emo
Discord
~Emo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
😂 😂 😂

TürkNet kullandım, müşteri hizmetleri yok arıza kaydına en az 1 haftada incelemeye alıp işlem yapıyorlar.. Millenicom'a geçtim dediğin gibi fiyat artışı oldu 110+ ödüyorum şuan. bende araştırdım NetSpeed falan önerdiler de çok kararsızım hızı falan güzel veriyor çünkü millenicom değiştirmek istemiyorum ama hiç bir bilgilendirme olmadan zamcık yapmaları hiç hoş olmadı
Bende ondan korkuyorum müşteri hizmetleri gerçekten yok

BeKo'O

80+ Silver
😂 😂 😂

Hocam her firma böyle yapacak bir şey yok, netspeed, Türknet, Millenicom arasında dönmek lazım yoksa biraz fazla kalınca firma seni üvey evlat sanıyor ve çok umursamamaya fiyat yükseltmeye başlıyor

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Sizce geçmelimiyim ?
Gec reis 80-90 alirsan iyi gibi 50-60 idare eder

Snipez

80+
Hocam her firma böyle yapacak bir şey yok, netspeed, Türknet, Millenicom arasında dönmek lazım yoksa biraz fazla kalınca firma seni üvey evlat sanıyor ve çok umursamamaya fiyat yükseltmeye başlıyor
Millenicomda 1,5 yıl içerisinde yaşadığım tek sorun Habersiz yapılan zamcık onun harici hiç bir sorunu yok.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Sizce geçmelimiyim ?
hocam 35'lik tarife uzun süredir 95₺

~Emo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Emre Baltacıoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik Genel
Instagram