Gif Man
80+ Gold
hadi tamam devlet yönetiyorlar diyelim hadi eyw asıl kırbacı memura verecen
Asıl Sorun Mülteciler .
hadi tamam devlet yönetiyorlar diyelim hadi eyw asıl kırbacı memura verecen
mümkün oldu mu alamanyaya ab ye kaçmayı çok iyi biliyonuz amaAsıl Sorun Mülteciler .
abi adamlar bu zor çalışma şartlarına göre iyi dayanıyor haklarıdır, burada gelipte haketmiyo falan demeyin şimdi kolay mı her gün gidipte önüne gelen her güzel fikire hayır basmakAsgari ücrete zam yok ama vekile 43 bin TL zam var!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zam yapılmayacağını fakat milletvekillerinin temmuzda 43.000 ₺ net zam alacağı açıklandı.
Alıntıyı görüntüle
Yıllardır memurlar yılda 2 zam alır, ortada anormal bir durum yok bundan 5 sene önce de böyleydi.Asgari ücrete zam yok ama vekile 43 bin TL zam var!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zam yapılmayacağını fakat milletvekillerinin temmuzda 43.000 ₺ net zam alacağı açıklandı.
Alıntıyı görüntüle
Biz Mülteci Sıfatıyla Mı Gidiyoruz !mümkün oldu mu alamanyaya ab ye kaçmayı çok iyi biliyonuz ama
Ne iş yapıyolarmış ki?Şuan 136.000 ₺ civarı
93k bal gibi yeter 43.000 x 600 = 25.800.000 tl para yapıyor AYLIKŞuan 136.000 ₺ civarı
Son senem benim daha girmedim kpssyeSende mi atama bekliyorsun?
(6 senedir Felsefe'den atama bekleyen ve 3002. Sıraya giren yakın dostum atanamadı bir türlü)
Din kardeşlerimiz(!) sokakta milleti...Asıl Sorun Mülteciler .