Neler Yeni

Milli kasamız denilen Corsair delta

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem
Elimde 2 adet hazir sistem var biri ramazan ayinda YouTube kanalinda paylaşılan 10999₺ ye aldigim sistem
İkinci sistem ise 2 hafta once 7999₺ ye satılan sistem. İkisindede Corsair delta rgb olan kasa kullanılıyor. 10999₺ olan kasamda rgb kontrolcusu bulunuyor ancak diğer 7999₺ olan kasada bulunmuyor. Bu durum normalmi sonucta iki sistemdede ayni kasa kullanılmış. Kasanın ışıklarını kapatmak istiyorum ancak kontrolcüsü yok maalesef.

alektra1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Tevfik
Argb bağlantısı direkt anakarta takılmıştır, kontrolcüsü de anakart kutusunun içindedir iyice bak kutulara bizim aldığımız sistemde de bu sekildeydi

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
bizim ki montajlı bir şekilde gelmişti anakart kutusunda olabilir belki köşelerde felan

Can...

80+ Platinum
Elimde 2 adet hazir sistem var biri ramazan ayinda YouTube kanalinda paylaşılan 10999₺ ye aldigim sistem
İkinci sistem ise 2 hafta once 7999₺ ye satılan sistem. İkisindede Corsair delta rgb olan kasa kullanılıyor. 10999₺ olan kasamda rgb kontrolcusu bulunuyor ancak diğer 7999₺ olan kasada bulunmuyor. Bu durum normalmi sonucta iki sistemdede ayni kasa kullanılmış. Kasanın ışıklarını kapatmak istiyorum ancak kontrolcüsü yok maalesef.
İçinde duruyordur muhtemelen ben aldığımda kasayı. Açmış satan firma aradım kontorl amaçlı dediler arka demirler bile sökük tu inandırıcı gelmedi ama olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Argb bağlantısı direkt anakarta takılmıştır, kontrolcüsü de anakart kutusunun içindedir iyice bak kutulara bizim aldığımız sistemde de bu sekildeydi
Sizede mi bağlantı yapılmadan gelmişti ? Eve gidince bakayım ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

kim bu kasayi milli yapti bilmiyorum da benim icin bir gecerliligi olmayan bir kasa.

spec delta argb degil, rgb.
Okadar bilgim yok dostum apo videolarda öyle dediği için bende öyle yazdım. Argb ile rgb arasında ne fark var bilmem.

cihanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Cihan Yılmaz
Hocam anakartın nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,312
Üyeler
158,989
Son üye
Airdrop V
Top Bottom