Neler Yeni

Milli Takım'a Yerli Makine Geliyor🔥🔥

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
İsmail'in yanında oynatılır bence ya da aşağıdaki ilk 11 olur inşallah 🤲 o zaman gerçek milli takımı izleriz.

Kaleci:Mert Günok
Stoper:Merih Demiral,Abdülkerim Bardakçı
Sağ Bek:Mert Müldür
Sol Bek:Ferdi Kadıoğlu
Ön Libero:Atakan Karazor,Hakan Çalhanoğlu
10 Numara:Arda Güler
Sağ Kanat:Barış Alper Yılmaz
Sol Kanat:Kerem Aktürkoğlu
Santrafor:Semih Kılıçsoy (yeniden A takıma alınır)
semih milli takım oyuncusu değil hatta böyle giderse beşiktaşın bile oyuncusu değil hoca az süre vermesine rağmen kendini hiç geliştirip istek olmaz mı alıyor topu hocam kafasını yere sokuyor 3 kişinin arasına giriyor ben bjk maçlarını nerdeyse hepsini izledim bu yıl en düşüşde olan oyuncu umarım satılmadığına pişman olunmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsmail'in yanında oynatılır bence ya da aşağıdaki ilk 11 olur inşallah 🤲 o zaman gerçek milli takımı izleriz.

çağlar varken :D ismail varken :D hocam ben daha sizle futbol konuşmam iyi günler :d

sirefeee

80+

Bardakçı hantal yerine Ahmetcan Kaplan yaz bir iki sene içinde atakan karazoru geç kadroya alma

semih milli takım oyuncusu değil hatta böyle giderse beşiktaşın bile oyuncusu değil hoca az süre vermesine rağmen kendini hiç geliştirip istek olmaz mı alıyor topu hocam kafasını yere sokuyor 3 kişinin arasına giriyor ben bjk maçlarını nerdeyse hepsini izledim bu yıl en düşüşde olan oyuncu umarım satılmadığına pişman olunmaz

çağlar varken :D ismail varken :D hocam ben daha sizle futbol konuşmam iyi günler :d
Çağlar? Abdülkerim toparladı dostum sen geride kalmışsın galiba ben senle bir daha futbol konuşmam Inter'i şampiyon yapan adam yerine İsmail'i mi koyalım? 🤣🤣🤣 şaka gibisiniz yemin ederim Atakan Karazor geçen sene Bundesliga'nın 2.olan takımın kaptanı Hakan'da koskoca Inter'i şampiyon yaptı dediğim gibi ama yok sen diyorsun ki banane Inter'i şampiyon yapmışsa Inter<Fenerbahçe o yüzden İsmail oynasın 🤣🤣🤣😅😅 asıl ben sizinle bir daha futbol konuşmam iyi günler.

Bardakçı hantal yerine Ahmetcan Kaplan yaz bir iki sene içinde atakan karazoru geç kadroya alma
Ahmetcan milli takımda yok

sirefeee

80+
Çağlar? Abdülkerim toparladı dostum sen geride kalmışsın galiba ben senle bir daha futbol konuşmam Inter'i şampiyon yapan adam yerine İsmail'i mi koyalım? 🤣🤣🤣 şaka gibisiniz yemin ederim Atakan Karazor geçen sene Bundesliga'nın 2.olan takımın kaptanı Hakan'da koskoca Inter'i şampiyon yaptı dediğim gibi ama yok sen diyorsun ki banane Inter'i şampiyon yapmışsa Inter<Fenerbahçe o yüzden İsmail oynasın 🤣🤣🤣😅😅 asıl ben sizinle bir daha futbol konuşmam iyi günler.

1 2 yıl içinde yazdık kardeş

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
Çağlar? Abdülkerim toparladı dostum sen geride kalmışsın galiba ben senle bir daha futbol konuşmam Inter'i şampiyon yapan adam yerine İsmail'i mi koyalım? 🤣🤣🤣 şaka gibisiniz yemin ederim Atakan Karazor geçen sene Bundesliga'nın 2.olan takımın kaptanı Hakan'da koskoca Inter'i şampiyon yaptı dediğim gibi ama yok sen diyorsun ki banane Inter'i şampiyon yapmışsa Inter>Fenerbahçe o yüzden İsmail oynasın 🤣🤣🤣😅😅 asıl ben sizinle bir daha futbol konuşmam iyi günler.

hakan sabit oyuncu zaten diğer bebe bu yaşına kadar neredeymiş maç izlemiyorsan konuşma ismailin oynamadığı her maç sorun yaşadık abdulkerim diyor hala karşı takım hızlı bir takımsa abdulkerimler hiç bir şey yapamazsın çok ağır bu bir ikincisi topu hızlı çıkartamıyor sadece 2lisi iyi diye olmaz çağlar son 2 maçta da milli takımı ipten aldı gerçekten ironi yaptığını yada yaşının çok küçük olduğunu düşünüyorum :D

hakan sabit oyuncu zaten diğer bebe bu yaşına kadar neredeymiş maç izlemiyorsan konuşma ismailin oynamadığı her maç sorun yaşadık abdulkerim diyor hala karşı takım hızlı bir takımsa abdulkerimler hiç bir şey yapamazsın çok ağır bu bir ikincisi topu hızlı çıkartamıyor sadece 2lisi iyi diye olmaz çağlar son 2 maçta da milli takımı ipten aldı gerçekten ironi yaptığını yada yaşının çok küçük olduğunu düşünüyorum :D
Hemen ağlayınca yaşa bağlamaya başlıyor senin gibiler akıl yaşta değil baştadır kral.Hakan sistem oyuncusu hocam,etrafında kaliteli adamlar olmadığı zaman oynayamıyor! OYNAYAMIYOR! Milli takımla Inter'i bir tutuyorsun resmen şaka gibi.Haydi Abdülkerim olmasın Çağlar füze mi? Diğer bebe dediğinde Bundesliga 2.sinin kaptanı sen nesin? Bayern Münih kaptanı mı? Her futbolcu erken keşfedilecek diye bir şey yok ayrıca bunu küçük kafana sok.

1 2 yıl içinde yazdık kardeş
Ha 1-2 yıl içinse olabilir

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
FM de Türkiye ligi kariyeri yapanların yıllardır bildiği bir oyuncu. Genel olarak ortalama oyuncu diyebilirim. Yaklaşık 5 yıldır patlama yapmasını beklediğim ama o patlamayı başka konularda yapıp başını belaya sokmuş biridir. İdolü İcardi olabilir.

Top Bottom