Mimarlık öğrencisiyim, laptop önerir misiniz?

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
30.000
Merhabalar Mimarlık öğrencisiyim ve 4 yıl beni yarı yolda bırakmayacak autoCad render vb Mimarlık uygulamaları ve aynı zamanda call of duty forza 5 valorant league of legends gibi bazı ağır oyunlarda oynayacağım onun için güzel bir bilgisayar önerebilir misiniz önerecek arkadaşlar bu bölümde okuyup ya da bilgisayar konusunda cidden tecrübeli ve yetkili bir arkadaş olursa daha iyi olur LÜTFEN bu son söylediğimi dikkate alarak yorum yapalım

Merhabalar Mimarlık öğrencisiyim ve 4 yıl beni yarı yolda bırakmayacak autoCad render vb Mimarlık uygulamaları ve aynı zamanda call of duty forza 5 valorant league of legends gibi bazı ağır oyunlarda oynayacağım onun için güzel bir bilgisayar önerebilir misiniz önerecek arkadaşlar bu bölümde okuyup ya da bilgisayar konusunda cidden tecrübeli ve yetkili bir arkadaş olursa daha iyi olur LÜTFEN bu son söylediğimi dikkate alarak yorum yapalım
i7 12700H'li RTX 3060'lı cihazlar mevcut. Bir tane de Ryzen 7 5800H'li RTX 3070'li bir Acer vardı sanırsam ama tam emin değilim.
Birde bunu önerebilirim:
Bunu alırsanız RAM'i 16 ya da 32 GB yapmanızı öneririm.

Islemci 5800X3D yapilip alinabilir.
30kya 4070t'li sistem dizilemez mi
konuyu laptop önerilerine açmış laptop istiyor galiba

Islemci 5800X3D yapilip alinabilir.
Arkadaşlar PC dizmiyorum laptop alıyorum

Pardon hocam. Benim siz PC onerisi diyince aklim hemen masaustune gitti :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyrun bu laptop isinizi fazlasiyla gorecektir.

Genellikle aradığım laptop i7 işlemci 11. Veya 12. Nesil Ram 16 gb ssd 1tb ekran kartı 3060 ve civarı

Genellikle aradığım laptop i7 işlemci 11. Veya 12. Nesil Ram 16 gb ssd 1tb ekran kartı 3060 ve civarı
üstteki arkadaşın attığı iyi olacaktır hocam

üstteki arkadaşın attığı iyi olacaktır hocam
Ssd 1 tb olması bence daha iyi olur yoksa tam aradığım PC bu

MUX Switch nedir ve laptoplarda ekran kartında MAX-Q MAX-P olayı nedir öğrenmen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,518
Üyeler
185,276
Son üye
Emirlannister
Geri