Neler Yeni

Min 750W Psu önerisi

omer.ylgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer
Bütçe
4500
Merhaba arkadaşlar, 5700x3d ile kullanmak için 7700xt ekran kartı siparişi verdim. NZXT C750 Bronze 750w güç kaynağımla sorun olmaz sanıyordum fakat tek pci kablosu var ve 7700xt 2 adet pci istiyor. nzxt sitesinde tek pci kablosu için 220w önermiş fakat ekran kartı 245w. Sorun olur mu sizce ? Risk almak da pek istemiyorum açıkçası. Psu önerilerinize açığım.

omer.ylgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
risk oluşturur işiini sağlama al kardom
Bende öyle düşünüyordum hocam. Sanırım eldekini satmayı deneyip yeni bir psu alacağım. Daha ekran kartım kargoya bile verilmeden dertleri başladı :D. Daha 4 ay bile olmamıştı psu alalı ama ne yapalım..
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle bir şey buldum. fiyatı da fena durmuyor nasıldır acaba ?

Son düzenleme:

SavageWarrior

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Ali Dogan
Merhaba arkadaşlar, 5700x3d ile kullanmak için 7700xt ekran kartı siparişi verdim. NZXT C750 Bronze 750w güç kaynağımla sorun olmaz sanıyordum fakat tek pci kablosu var ve 7700xt 2 adet pci istiyor. nzxt sitesinde tek pci kablosu için 220w önermiş fakat ekran kartı 245w. Sorun olur mu sizce ? Risk almak da pek istemiyorum açıkçası. Psu önerilerinize açığım.
Hocam kime danışıp aldınız o güç kaynağını? Eski Thermaltake lightpower 600 watt güç kaynağı bile ondan iyi.
Ben 6700xt ve 5950x işlemciyi 1 seneden fazla kullandım full oyun ve banamısın demedi. İkinci elde 700 watt olanını bin liranın altına alırsınız.

Alacağınız güç kaynağı sıfır olacaksa tek kanaldan 60 amper verebilmeli ve modüler kablolu olmalı. Özelliklerinde en az 2 adet pci ex kablo olsun.

Son düzenleme:

omer.ylgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer
Hocam kime danışıp aldınız o güç kaynağını? Eski Thermaltake lightpower 600 watt güç kaynağı bile ondan iyi. İkinci elde 700 watt olanını bin liranın altına alırsınız. Alacağınız güç kaynağı sıfır olacaksa tek kanaldan 60 amper verebilmeli ve modüler kablolu olmalı. Özelliklerinde en az 2 adet pci ex kablo olsun.
O güç kaynağını 4 ay önce aldım ekran kartını şimdi update edince 2.pci ihtiyaç duydum o zaman düşünemedim.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Normalde sorun olmaz tek kablo geliyor ucunda 2 tane 8 pin yokmu direkt takacaksın iki ucunuda ekran kartına gelen kablo genelde 300 w çekebiliyor 7700 xt de o kadar güç çekmiyor dolayısıyla sorun yaşamazsın,

Kendim 850 w raijintek psu kullanıyorum modüler 2 tane ekran kartı çıkış yeri var her kablosunun ucunda 8+8 2 konnektör var , ben sadece 1 kablo taktım 7700 xt kullanıyorum , hem nette araştırdım hem satıcı teknobiyotiğe de sordum 1 kablo takarak kullanabilirsiniz dediler aylardır da kullanıyorum, bence ekstra masraf yapma

Zaten o mantıkla yapılmış tek kablo ucunda 2 tane 8 pin ,

omer.ylgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer
Normalde sorun olmaz tek kablo geliyor ucunda 2 tane 8 pin yokmu direkt takacaksın iki ucunuda ekran kartına gelen kablo genelde 300 w çekebiliyor 7700 xt de o kadar güç çekmiyor dolayısıyla sorun yaşamazsın,

Kendim 850 w raijintek psu kullanıyorum modüler 2 tane ekran kartı çıkış yeri var her kablosunun ucunda 8+8 2 konnektör var , ben sadece 1 kablo taktım 7700 xt kullanıyorum , hem nette araştırdım hem satıcı teknobiyotiğe de sordum 1 kablo takarak kullanabilirsiniz dediler aylardır da kullanıyorum, bence ekstra masraf yapma

Nzxt tek kablonun 2x8 olsa da 220w önerildiğini söylemiş. O yüzden endişe duydum hocam bilemiyorum kararsız kaldım.

Hocam ayrıca 5700x3d ve 7700xt ikilisiyle 1080p çözünürlükte darboğaz vs olmaz değil mi

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Markanın kendisi öyle dediyse ozaman kullanılan malzeme kalitesine pek güvenmiyor o yüzden yapcak bişey yok,

omer.ylgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,131
İsim
baba merhaba
Sorun olmaz hocam boşuna PSU para vereceksin. Kart Max 245watt oyunlar da görmez bile
Bence sen bu PSU ile devam et hatta sistemi stress testi yap. Sistem kapanmiyorsa sorun yok demektir.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Yunus Emre Uzun
Risk alıp kullanmalı mkyım yoksa bir psu mu bakayım ne dersiniz

Var mı psu öneriniz 4 4.5kncivarı bütçe ayırabilirrim sanırım
hocam psu yeterli bir sorun çıkacağını sanmıyorum darboğaz yapmasıda imkansız rahatça kullanabilirsiniz (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,063
Üyeler
169,813
Son üye
efsfsdfsdf
Top Bottom