Neler Yeni

Min 750W Psu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,748
İsim
Arda doğan
Merhaba arkadaşlar, 5700x3d ile kullanmak için 7700xt ekran kartı siparişi verdim. NZXT C750 Bronze 750w güç kaynağımla sorun olmaz sanıyordum fakat tek pci kablosu var ve 7700xt 2 adet pci istiyor. nzxt sitesinde tek pci kablosu için 220w önermiş fakat ekran kartı 245w. Sorun olur mu sizce ? Risk almak da pek istemiyorum açıkçası. Psu önerilerinize açığım.
High power elite 750+bronz alabilirsin veya
Msı mag A750GL+Gold

omer.ylgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer
Sorun olmaz hocam boşuna PSU para vereceksin. Kart Max 245watt oyunlar da görmez bile
Bence sen bu PSU ile devam et hatta sistemi stress testi yap. Sistem kapanmiyorsa sorun yok demektir.
Hocam oyun teslerinde 240w tükettiğini görüyorum videolarda ama işte korkutuyor ileride kablo erimesi vs yaşatır mı emin olamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

High power elite 750+bronz alabilirsin veya
Msı mag A750GL+Gold
Msi düşüneceğim hocam teşekkür ederim

hocam psu yeterli bir sorun çıkacağını sanmıyorum darboğaz yapmasıda imkansız rahatça kullanabilirsiniz (y)
Çok teşekkürler hocam

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
baba merhaba
Hocam oyun teslerinde 240w tükettiğini görüyorum videolarda ama işte korkutuyor ileride kablo erimesi vs yaşatır mı emin olamadım

Çok teşekkürler hocam
Kankam PSU yetersiz gelse sistem komple kapanir. Bişey olacağını sanmıyorum güç kaynaklarında gerekli koruma önlemleri var. Gerek yok bence

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Yunus Emre Uzun

Çok teşekkürler hocam
hocam hiç sanmıyorum elinizdeki ile problem yaşayacağınız 6 yıldır frisby psu kullanıyorum sayısız elektrik şalter gitti hiçbir parçama zarar gelmedi nzxt psu olsa değiştirmezdim

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Arnold

Top Bottom