hocam doğrudur ama ben kazma hepsine yarıyor diye hatırlıyorumYanlış bilgilendirme
Yanlış bilgilendirme
Baltadaki servet büyüsü tahılların mesela havucun, patatesin, pancarın ve tohumun daha fazla çıkmasını sağlar.
Kürekte ise çakıl kazarken çakmak taşı çıkma ihtimali yükselir.
Kazma ztn biliyorsunuz zümrüt, elmas, kömür, lapis ve daha fazla redstone veriyor.
Çapa ise yanlış hatırlamıyorsam yapraklardan elma düşme ihtimalini arttırıyor.
Hocam, başta 4'ten fazla kızıltaş ve lapiz geliyor.Nasıl yani hocam?
Hayır yanlışınız var işte.hocam doğrudur ama ben kazma hepsine yarıyor diye hatırlıyorum
Daha Fazla veriyor demek istiyor 1 verirse 3 5 veriyor gibiUcu açık biraz mesajının.
lapis zaten servetsiz 5tane düşüyor onun için belirtmedim red stonede 4tane düşüyor servetsizHocam, başta 4'ten fazla kızıltaş ve lapiz geliyor.
Ve, servet 1,2 ve3 var.
2 de 3tane geliyordu galiba nadiren, 3'de de 4 geliyordu nadiren (Elmas)
Ve zümrüte etki etmiyor galiba.
Yani ben oynarken (1.16.5) gelmemişti fazladan zümrüt.
Nasıl balta daha fazla tahıl veriyor hocam?Yanlış bilgilendirme
Yanlış bilgilendirme
Baltadaki servet büyüsü tahılların mesela havucun, patatesin, pancarın ve tohumun daha fazla çıkmasını sağlar.
Kazma ztn biliyorsunuz zümrüt, elmas, kömür, lapis ve daha fazla redstone veriyor.
5 vermez hocam elmas-zümrütteDaha Fazla veriyor demek istiyor 1 verirse 3 5 veriyor gibi
Örnek verdim.5 vermez hocam elmas-zümrütte
5 vermez ama 4 veriyor.5 vermez hocam elmas-zümrütte
Evet ama yanlızca buğday fazla gelmiyor. Buğdayı servet3 lü balta ile kırdığınızda fazladan buğday yerine fazladan tohum gelir. Diğerleri anlattığım şekilde.Nasıl balta daha fazla tahıl veriyor hocam?
Garip geldi.
Yani tahılları balta ile kırınca servet olunca daha mı çok geliyor?
ve tarım bitkilerinden çıkan şeylerin sayısını arttırıyorYanlış bilgilendirme
Yanlış bilgilendirme