Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Alınır mı sizce?Java oynuyorum ara sıra ama optimizasyonu Çok kötü.Bedrock aynı şekilde mi?
javada 100 FPS alıyorsan bedrockta 300 alırsın. ama mekanikleri ve farmları çok çok çok çok farklı alışman zaman alırAlınır mı sizce?Java oynuyorum ara sıra ama optimizasyonu Çok kötü.Bedrock aynı şekilde mi?
ghastların vuruşunu döndürme ihtimalin neredeyse yok havadaki kadar kolay değil. 1.8 pvpci gibi vuruyorsun. baltalar güçsüz. farm sayısı çok minimum. gibi gibijavada 100 FPS alıyorsan bedrockta 300 alırsın. ama mekanikleri ve farmları çok çok çok çok farklı alışman zaman alır
Java'ya sahipseniz Bedrock da yanında geliyor diye biliyorum, hiç kontrol ettiniz mi?Alınır mı sizce?Java oynuyorum ara sıra ama optimizasyonu Çok kötü.Bedrock aynı şekilde mi?
Orjinal javaya sahip değilim.Java'ya sahipseniz Bedrock da yanında geliyor diye biliyorum, hiç kontrol ettiniz mi?
Farm falan pek uğrașan biri değilim hocam da mobil oyun oynuyormuș gibi olur mu ondan șüpheliyim.javada 100 FPS alıyorsan bedrockta 300 alırsın. ama mekanikleri ve farmları çok çok çok çok farklı alışman zaman alır
Mesaj otomatik birleştirildi:
ghastların vuruşunu döndürme ihtimalin neredeyse yok havadaki kadar kolay değil. 1.8 pvpci gibi vuruyorsun. baltalar güçsüz. farm sayısı çok minimum. gibi gibi
O nedir tam olarak?Bedrock çok daha iyi, say say bitmez artıları zaten, Marketplace bile yeterli örnek;