Minecraft Bedrock edition alınır mı?

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,648
Alınır mı sizce?Java oynuyorum ara sıra ama optimizasyonu Çok kötü.Bedrock aynı şekilde mi?

Alınır mı sizce?Java oynuyorum ara sıra ama optimizasyonu Çok kötü.Bedrock aynı şekilde mi?
javada 100 FPS alıyorsan bedrockta 300 alırsın. ama mekanikleri ve farmları çok çok çok çok farklı alışman zaman alır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

javada 100 FPS alıyorsan bedrockta 300 alırsın. ama mekanikleri ve farmları çok çok çok çok farklı alışman zaman alır
ghastların vuruşunu döndürme ihtimalin neredeyse yok havadaki kadar kolay değil. 1.8 pvpci gibi vuruyorsun. baltalar güçsüz. farm sayısı çok minimum. gibi gibi

Java'ya sahipseniz Bedrock da yanında geliyor diye biliyorum, hiç kontrol ettiniz mi?
Orjinal javaya sahip değilim.

ghastların vuruşunu döndürme ihtimalin neredeyse yok havadaki kadar kolay değil. 1.8 pvpci gibi vuruyorsun. baltalar güçsüz. farm sayısı çok minimum. gibi gibi
Farm falan pek uğrașan biri değilim hocam da mobil oyun oynuyormuș gibi olur mu ondan șüpheliyim.

Bedrock çok daha iyi, say say bitmez artıları zaten, Marketplace bile yeterli örnek;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,799
Üyeler
197,301
Son üye
xathena
Geri