Senr
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 1,031

Ya cevap vereceğine kelim diyeceğine şu packi dene be adam anladık kelsin ben eğleniyorum XDSen devde herkes diyor zaten kelim ben

Ya cevap vereceğine kelim diyeceğine şu packi dene be adam anladık kelsin ben eğleniyorum XDSen devde herkes diyor zaten kelim ben
adi neydi tambir map daha vardı hocam mavi falan ona girip ss atabilirmisn ya sana zahmet lütfen
kel demek tacize giriyormuş ondan diyemiyorum siz anladınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Minecraft RTX konusu o kadar açılıyor ki ömrümü yedi bu arada.
herkese bu packi atıyorum daha memnun olmayan görmedim.
ohoo hocam sen yazana kadar denedim benYa cevap vereceğine kelim diyeceğine şu packi dene be adam anladık kelsin ben eğleniyorum XD
the observer RTXadi neydi tam
Ş tuşu ile açıp kapanıyor diye niye dediklerini de anlamışsındır o zaman. Hayırlısı olsun çok iyi görünüyor, daha iyi RTX packler var mıdır bilmiyorum ? Ama eklentileri var daha fazla bloğu RTX'leye biliyorsunuz işinize yaradıysa ne mutlu bana bla bla bla xDAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ohoo hocam sen yazana kadar denedim ben
the observer RTX
Valla teşekkür ederim hocam bende aynı forumda geze geze ,Ş tuşu ile açıp kapanıyor diye niye dediklerini de anlamışsındır o zaman. Hayırlısı olsun çok iyi görünüyor, daha iyi RTX packler var mıdır bilmiyorum ? Ama eklentileri var daha fazla bloğu RTX'leye biliyorsunuz işinize yaradıysa ne mutlu bana bla bla bla xD(3. duvarı delme çalışmaları part1) Ulan robotlaştım ha forumlarda takıla takıla bu ne.
Ayarı da var kendi içinde gerçekten çok iyi pack karıştırabilirsiniz iyi eğlenceler.Valla teşekkür ederim hocam bende aynı forumda geze geze ,![]()
hocam girdim ama cok karanlik hic bir sey belli olmuyor nereye gideyimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ohoo hocam sen yazana kadar denedim ben
the observer RTX
Bende oynadım o packle.Valla teşekkür ederim hocam bende aynı forumda geze geze ,![]()
Aynen ismimin baş harfi sonunda bir işe yaradı.Ş tuşuna mı ne basınca açılıyordu sanki?
hocam girdim ama cok karanlik hic bir sey belli olmuyor nereye gideyim
RTX çalışmıyor hocamhocam girdim ama cok karanlik hic bir sey belli olmuyor nereye gideyim
garipmis sizdedemi boyleydiRTX çalışmıyor hocamtamamdır orası normalde aydınlık