Minecraft Bedrock ile Java birlikte oynayabilir mi?

Reaksiyon skoru
1,822
Ben xbox gamepass'den dolayı bedrock edition oynuyorum arkadaşım java oynuyor ikimiz birlikte sunuculara girebilir miyiz ?

İkisinin server'ları farklı diye biliyorum.

Hayır. İki oyunun fiziği bile farklı.

Ben xbox gamepass'den dolayı bedrock edition oynuyorum arkadaşım java oynuyor ikimiz birlikte sunuculara girebilir miyiz ?
Girdiğiniz servere Bağlı ?
Hypixel , Badlion Gibi sunuculara beraber girebilirsiniz diye düşünüyorum

O da değişiyor aynı server altyapısını kullanmıyorlar. Oynayamazsınız.
Ha pardon özür dilerim o zaman ,
Ama server altyapısı nasıl değişiyor yav ?
Bu sunucular bağımsız sunucular , herkesin hep beraber girebildiği sunucular . Nasıl değişiyor ki ?

Ha pardon özür dilerim o zaman ,
Ama server altyapısı nasıl değişiyor yav ?
Bu sunucular bağımsız sunucular , herkesin hep beraber girebildiği sunucular . Nasıl değişiyor ki ?
Zaten modelleme olarak aynı dünyada oynamıyoruz. Mesela bedrock editiondaki save dosyası kod ismiyle oluşurken Javada dünyanızın adıyla oluşuyor. Hatta bedrock save dosyasını javaya atmıştım olmamıştı.

Zaten modelleme olarak aynı dünyada oynamıyoruz. Mesela bedrock editiondaki save dosyası kod ismiyle oluşurken Javada dünyanızın adıyla oluşuyor. Hatta bedrock save dosyasını javaya atmıştım olmamıştı.
Ben Online Sunucuları Kastediyordum ,
Nasıl olacak da universal bir sunucuda , sunucu değişecek ki
Her sunucu Bedrock edition'a göre ayarlanacak değil ya

Javayla bedrock apayrı bir şeydir. İki farklı oyun gibi düşünün

Ben Online Sunucuları Kastediyordum ,
Nasıl olacak da universal bir sunucuda , sunucu değişecek ki
Her sunucu Bedrock edition'a göre ayarlanacak değil ya
Ben hypixel tarzı sunucuların bedrock edition için açacağını düşünmüyorum. Varsa zaten başka kişiler o adla açmıştır.

Ben hypixel tarzı sunucuların bedrock edition için açacağını düşünmüyorum. Varsa zaten başka kişiler o adla açmıştır.
Hypixel bedrock açmış durumda. Düz Hypixel.

Bedrock daha yeni yeni tercih ediliyor Ray Tracing den sonra. Büyük sunucular açıyor hatta THE HİVE gibi sunucular direkt olarak bedrocka geçip java sunucusunu kapattı

Geri