Johannes Erwin Rommel
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,822
Ben xbox gamepass'den dolayı bedrock edition oynuyorum arkadaşım java oynuyor ikimiz birlikte sunuculara girebilir miyiz ?
Girdiğiniz servere Bağlı ?Ben xbox gamepass'den dolayı bedrock edition oynuyorum arkadaşım java oynuyor ikimiz birlikte sunuculara girebilir miyiz ?
O da değişiyor aynı server altyapısını kullanmıyorlar. Oynayamazsınız.Girdiğiniz servere Bağlı ?
Hypixel , Badlion Gibi sunuculara beraber girebilirsiniz diye düşünüyorum
Ha pardon özür dilerim o zaman ,O da değişiyor aynı server altyapısını kullanmıyorlar. Oynayamazsınız.
Zaten modelleme olarak aynı dünyada oynamıyoruz. Mesela bedrock editiondaki save dosyası kod ismiyle oluşurken Javada dünyanızın adıyla oluşuyor. Hatta bedrock save dosyasını javaya atmıştım olmamıştı.Ha pardon özür dilerim o zaman ,
Ama server altyapısı nasıl değişiyor yav ?
Bu sunucular bağımsız sunucular , herkesin hep beraber girebildiği sunucular . Nasıl değişiyor ki ?
Ben Online Sunucuları Kastediyordum ,Zaten modelleme olarak aynı dünyada oynamıyoruz. Mesela bedrock editiondaki save dosyası kod ismiyle oluşurken Javada dünyanızın adıyla oluşuyor. Hatta bedrock save dosyasını javaya atmıştım olmamıştı.
Değişmemeli ama değişiyorBen Online Sunucuları Kastediyordum ,
Nasıl olacak da universal bir sunucuda , sunucu değişecek ki
Her sunucu Bedrock edition'a göre ayarlanacak değil ya
Ben hypixel tarzı sunucuların bedrock edition için açacağını düşünmüyorum. Varsa zaten başka kişiler o adla açmıştır.Ben Online Sunucuları Kastediyordum ,
Nasıl olacak da universal bir sunucuda , sunucu değişecek ki
Her sunucu Bedrock edition'a göre ayarlanacak değil ya
Hypixel bedrock açmış durumda. Düz Hypixel.Ben hypixel tarzı sunucuların bedrock edition için açacağını düşünmüyorum. Varsa zaten başka kişiler o adla açmıştır.