Yardım Minecraft bukkit server modemden port açma sorunu

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Reaksiyon skoru
17,575
Arkadaşlarla mc oynayalımm dedik ben sunucuyu kuracaktım kurdum benim pc ye hatta ben sunucuya girebiliyorum modemden port açmaya çalıştım yönlendirmeye ipv4 adresini yazdım 25565 yazdım sonra arkadaşlara benim kendi ip adresimi attım videolarda izlediğime göre arkadaşlarımın bağlanabilmesi lazım fakat giremiyorlar sonra ben güvenlik duvarını kaldırdım gene giremiyorlar ne yapmam lazım ?

Arkadaşlarla mc oynayalımm dedik ben sunucuyu kuracaktım kurdum benim PC ye hatta ben sunucuya girebiliyorum modemden port açmaya çalıştım yönlendirmeye ipv4 adresini yazdım 25565 yazdım sonra arkadaşlara benim kendi ip adresimi attım videolarda izlediğime göre arkadaşlarımın bağlanabilmesi lazım fakat giremiyorlar sonra ben güvenlik duvarını kaldırdım gene giremiyorlar ne yapmam lazım ?
knk direkt aternos dan açsaydın biz öyle yaparsık

kanka aynı evde misiniz ?

Aynı olayla çok uğraştım ancak yapamadım.
Forumda bir server açma rehberi var, deneyebilirsin. Ben bu yöntem ile sunucu açmayı başarmıştım, arkadaşım da girebilmişti.

Aynı olayla çok uğraştım ancak yapamadım.
Forumda bir server açma rehberi var, deneyebilirsin. Ben bu yöntem ile sunucu açmayı başarmıştım, arkadaşım da girebilmişti.
hocam teşekkür ederim bu yöntemlede denemiştim fakat bu yöntemde aşırı lag oluyor sunucu abd de olduğu için dün denemiştik arkadaşalrad girebilmişti fakat sunucuda 1sn falan lag oluyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayvanlara vurdğumuzda 1sn falan sonra vuruyordu

hocam teşekkür ederim bu yöntemlede denemiştim fakat bu yöntemde aşırı lag oluyor sunucu abd de olduğu için dün denemiştik arkadaşalrad girebilmişti fakat sunucuda 1sn falan lag oluyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayvanlara vurdğumuzda 1sn falan sonra vuruyordu
O zaman herkes 1 TL verecek server alacaz, bedava sunucu işi çok zor :D

Hocam hamachi ile neden kurmuyosunuz ? Artık olmuyor mu ?

Geri