Neler Yeni

Yardım Minecraft e4mc Lag sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Barış Ataün
Selamlar arkadaşla e4mc server kurduk ama arkadaş server dan sürekli bağlantısı kopuyor chunk 2 yaptım zaman server girebildi ama yine de lagı vardı chunk 16 yapmam ile bağlantının kopması için yeterli oluyor
1739900423502.png

hız değerlerim is böyle bunun için bir fix var mı veya bizim gibi bu sorunu yaşayanlar var mı? (ilk başlarda böyle bir sorun yokdu ve 0 mod var şuan serverda)

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
Selamlar arkadaşla e4mc server kurduk ama arkadaş server dan sürekli bağlantısı kopuyor chunk 2 yaptım zaman server girebildi ama yine de lagı vardı chunk 16 yapmam ile bağlantının kopması için yeterli oluyor Alıntıyı görüntüle
hız değerlerim is böyle bunun için bir fix var mı veya bizim gibi bu sorunu yaşayanlar var mı? (ilk başlarda böyle bir sorun yokdu ve 0 mod var şuan serverda)
İnernette galiba bufferbloat var bir test edebilir misiniz internere bufferbloat test yazın çıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Barış Ataün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1739901509322.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

İnernette galiba bufferbloat var bir test edebilir misiniz internere bufferbloat test yazın çıkar

İnernette galiba bufferbloat var bir test edebilir misiniz internere bufferbloat test yazın

sorun var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Merlin
Selamlar arkadaşla e4mc server kurduk ama arkadaş server dan sürekli bağlantısı kopuyor chunk 2 yaptım zaman server girebildi ama yine de lagı vardı chunk 16 yapmam ile bağlantının kopması için yeterli oluyor Alıntıyı görüntüle
Aynısını arkadaşım yaşıyor mobil veriyle bağlanıyor mc sunucuya çözüm bulursanız etiketleyin lütfen

Top Bottom