The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 42,250
- Konu Sahibi Konu Sahibi
koylulerden 1 emerald a dizdim. tesekkurlerO zaman elmas set yap
koylulerden 1 emerald a dizdim. tesekkurlerO zaman elmas set yap
1 zümrüte elmas setkoylulerden 1 emerald a dizdim. tesekkurler
Yardım abi, zayiflik +altin elma ile 4 zumrute full enchant elmas set alabiliyorsun1 zümrüte elmas set![]()
. Köylüler için bir taktik vereyim, okçu - büyücü - zırhçı köylülerle işin olsun. Kendim okçu köylüden zümrüt kasıp, zırhçı köylünün seviyesini yükseltirim sonrasında varsa alet satan bir köylüyle devam ederim zaten kısa bir süre sonra tamamen büyülü elmas setler yapabiliyorsun.
Ben köylüyü dönüştürmekle uğraşmayı sevmiyorum ama evet çok işe yarar.Yardım abi, zayiflik +altin elma ile 4 zumrute full enchant elmas set alabiliyorsun
zayiflik ve altin elmada biraz hile yapmis olabilirim.![]()
Ender chest obsidyen ve ender gozu ile mi yapiliyor?Ben köylüyü dönüştürmekle uğraşmayı sevmiyorum ama evet çok işe yarar.
Ender gözü ve obsidyen olabilir.Ender chest obsidyen ve ender gozu ile mi yapiliyor?
Ben betten baktim ama farkli tarifler var emin olamadim.
Eğer oyunu bitirmek için oynuyorsan elmasla devam et fakat böyle normal mcde takılıyorsan NetheritHangisi daha mantıklıdır?
Netherit kazma obsidyeni 8 saniyede kırarken elmas 9 saniyede kırıyor, farklar çok az. Ayrıca netherite aletler ekstra 1 damage fazla vuruyor sadece. Ve elmastan daha nadir bulunuyor.
Elmas dünyada ki belli deliklerden kolayca bulunabiliyor ama nether da boyle delikler yok.
Sizce hangisi daha mantıklı? Netherite için netherda hayatımızı riske atmaya değer mi?
Netherite daha iyi elmas daha mantıklı, tabii gelişine kaynaklar sınırsız oluyor Netherite iyi oluyor.Hangisi daha mantıklıdır?
Netherit kazma obsidyeni 8 saniyede kırarken elmas 9 saniyede kırıyor, farklar çok az. Ayrıca netherite aletler ekstra 1 damage fazla vuruyor sadece. Ve elmastan daha nadir bulunuyor.
Elmas dünyada ki belli deliklerden kolayca bulunabiliyor ama nether da boyle delikler yok.
Sizce hangisi daha mantıklı? Netherite için netherda hayatımızı riske atmaya değer mi?
Değerlendirmeyi eksik yapmışsinHangisi daha mantıklıdır?
oyunda biryerden sonra netherite almıyordum bile o kadar bolduHangisi daha mantıklıdır?
Anladım deneyeceğim.Değerlendirmeyi eksik yapmışsin
Netherite eşyalar yanmaz.
Netherite eşyalar ile damage aldığınız zaman çok savrulmazsin.
Netherite eşyalarin kullanım hakları daha çok yani elmasa göre daha dayanıklı.
Netherda hayatımızı riske atmaya değer mi demişsin, iç bı ateş direnci iksiri sonra f3+g yap chunklari acicaksin chunklarin kenarlarından yani sınırından şerit şeklinde git hayatını riske atmazsin gittiğin şeritden de dönerken TNT döşe döndüğünde patlat ztn antik kalıntılar patlamiyor kolayca toplarsın yani.
Netherite yani antik kalıntınin nerede çıktığı da belli 8 ile 22 arasında.Değerlendirmeyi eksik yapmışsin
Netherite eşyalar yanmaz.
Netherite eşyalar ile damage aldığınız zaman çok savrulmazsin.
Netherite eşyalarin kullanım hakları daha çok yani elmasa göre daha dayanıklı.
Netherda hayatımızı riske atmaya değer mi demişsin, iç bı ateş direnci iksiri sonra f3+g yap chunklari acicaksin chunklarin kenarlarından yani sınırından şerit şeklinde git hayatını riske atmazsin gittiğin şeritden de dönerken TNT döşe döndüğünde patlat ztn antik kalıntılar patlamiyor kolayca toplarsın yani.