Şu kısımları da ayır ve linkleri yazdığın cümlelerin altına ekleBoşluklara Ayırdım Biraz Ve Renklendirdim
Renklendirdim Biraz
Detaylı İncelemedim Ancak Çoğu 1.17.1 İçin 1.17'ye Geç Bunları Kur Öyle Oynamayı Dene 1.8'den Daha Fazla Fps Alırsın 1.8 Hem Eski Hemde Optifine Dışında Pek bir şey YapamassınÇok detaylı olmuş 1.8 için hangi modlar var ?
OkeyŞu kısımları da ayır ve linkleri yazdığın cümlelerin altına ekle
Alıntıyı görüntüle
Hocam Minecraft'ta PVP dışında bir şey oynamıyorum o yüzden en fazla 1.8.9 olabilir.Detaylı İncelemedim Ancak Çoğu 1.17.1 İçin 1.17'ye Geç Bunları Kur Öyle Oynamayı Dene 1.8'den Daha Fazla Fps Alırsın 1.8 Hem Eski Hemde Optifine Dışında Pek bir şey Yapamassın
Tavsiyem 1.17.1'e Geç Yap Hepsini Ram Miktarını Biraz Fazla Yap Senle Dc'de Oynarken PC Biliyordum Çünkü
Ve Dene Hem Daha Yeni Hemde Daha Fazla Fps'le Oynayabilirsin Diye Düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okey
Ben Sorunsuz Girdim Herhangi Bir Problem OlmadıModların herhangi bir şekilde birbiri ile çakışma durumu yok değil mi?
Modları boşluk bırakarak editlemen daha iyi olur
Cubecraft Oynuyorum Herhangi Bir Sıkıntı YokHerhangi bir serverda oynuyorsanız fabric yasaklı olabilir fakat içindeki kurulu olan dosyalar sıkıntı yaratmaz.
bengğüzel bir rehber olmuşta, reis mc de düşük fps alan pc mi kaldı?
laptopun nekiben
bana fazla etki etmedi sadece sodium ile karşılaştırdığımda, yine drop falan yiyorum ama bu benim laptobun kötülüğünden herhalde yapacak bir şey yok ellerine sağlık
Düzenledim Bu Kadar Yeter xdŞu kısımları da ayır ve linkleri yazdığın cümlelerin altına ekle
Alıntıyı görüntüle
lenovo ideapad 320 12gb i5 7200u modellaptopun neki