ŞanssızAdam
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Arkadaşlar minecraft oynarken bi süre sonra oyun böyle oluyor. İnternette çözüm bulamadım. Düzeltmenin bir yolunu bilen varsa yazabilir mi?
nerden yükledinAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar minecraft oynarken bi süre sonra oyun böyle oluyor. İnternette çözüm bulamadım. Düzeltmenin bir yolunu bilen varsa yazabilir mi?
test değil ve orijinal değil. ilk başta orijinal oladığından oldğunu düşündüm ama oyunu orjinal olmayan berbat bi pc'de oynayan komşum bu sorunu hiç yaşamayınca bu şıkkı eledimtest sürümü olduğu için hatalar olabilirmi veya oyunun orjinalmi
emin misin üst kısımda 20w22a yazıyor buda bir test sürümüdür test sürümleri crackli mc de bazen hata çıkabilirtest değil ve orijinal değil. ilk başta orijinal oladığından oldğunu düşündüm ama oyunu orjinal olmayan berbat bi PC'de oynayan komşum bu sorunu hiç yaşamayınca bu şıkkı eledim
ben test sürümü deyince oyunların demo olarak anladım pardonemin misin üst kısımda 20w22a yazıyor buda bir test sürümüdür test sürümleri crackli mc de bazen hata çıkabilir
Akif Erdem in dediği gibi F3+a ya basıp kaynakları yeniledinmi?ben test sürümü deyince oyunların demo olarak anladım pardon
f3 + a işe yaradı ikinize de teşekkür ederimAkif Erdem in dediği gibi F3+a ya basıp kaynakları yeniledinmi?
[/QUOTE
Her Zamanf3 + a işe yaradı ikinize de teşekkür ederim