Minecraft için server kiralama önerisi (yardım)

BıgDream

80+
Reaksiyon skoru
6
Sadece bi arkadaşımla ben minecraft oynayacaktık ama ücretsiz olanlar hiç iyi değil onun yerine sunucu kiralama nasıl bir şey onu merak ettik, daha önce hiç sunucu vs. açmadım bilmiyorum, o yüzden belki burda çözüm bulurum diye buraya yazıyorum.

-3,5 mod, shader ve sadece 2 kişi oynayacağız. 1.21.4 son sürüm

Bize uygun olan server'lar hangileri lütfen yardımcı olurmusunuz ♥
bütce: max 200

hemen hemen bu şekilde fiyatlar.

Sadece bi arkadaşımla ben minecraft oynayacaktık ama ücretsiz olanlar hiç iyi değil onun yerine sunucu kiralama nasıl bir şey onu merak ettik, daha önce hiç sunucu vs. açmadım bilmiyorum, o yüzden belki burda çözüm bulurum diye buraya yazıyorum.

-3,5 mod, shader ve sadece 2 kişi oynayacağız. 1.21.4 son sürüm

Bize uygun olan server'lar hangileri lütfen yardımcı olurmusunuz ♥
bütce: max 200
neden böyle bişey yapıyorsunuz youtube server kurma videoları var kendinize açıp isteğiniz gibi takılın

essentail ile oynayabilirsiniz ben arkadaşımla öyle kullanıyorum

neden böyle bişey yapıyorsunuz youtube server kurma videoları var kendinize açıp isteğiniz gibi takılın
server açmaya hakimsen anlatırmısın lütfen, Bide bi video izledim adam tlauncher den yapıyor ben orijinal olandan oynuyorum, arkadaşım tlauncherden

direk kendi server ını kur burdan dosyayı indirebilirsin "https://github.com/officialrealTM/mcserver_installer" yüklenen dosyayı bir klasöre atıp çalıştırmanı öneririm çünkü çalıştırdığın klasörde bikaç klasör daha oluşuyo (sunucunun açılması için eula.txt de "false" yi "true" yapmassan çalışmaz) java nın son sürümünü yüklersen daha optimize olur ama port u 25565 e bağlaman lazım korsandaysan da korsan ı açacan "server.properties" bide ip adresi senin internetteki ip adresin oluyor (sunucunun kurulu olduğu pc de oynuyosan cmd den "ipconfig" yazınca çıkan ip adresini yazman lazım başka pc lerde oynuyosa "https://whatismyipaddress.com" da ip adresine bak ama dikkat et port u bağlaman lazım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,289
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri