Neler Yeni

Minecraft inatla intel graphics açılıor

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Arakdaşlar görev yöneticisini açıp takip ettiğimde alt ta yapınca sadece nviia gpu oyuna irince intel çalışıyor ve alt tab yapınca fps değerini alık 4000 olarak gördüm normal de oyunu nasıll çalıştırabileceğim hakkında bilgisi olan var mı

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Arakdaşlar görev yöneticisini açıp takip ettiğimde alt ta yapınca sadece nviia gpu oyuna irince intel çalışıyor ve alt tab yapınca fps değerini alık 4000 olarak gördüm normal de oyunu nasıll çalıştırabileceğim hakkında bilgisi olan var mı
Biraz daha düzgün yazar mısın?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz daha düzgün yazar mısın?
Oyunu alt tab yapınca fps değerleri 4000 e kadar çıkıyor ve sadece nbidia gpu kullanılıyor fakat oyuna girince intel çalışmaya başlıyor ve fps değerleri 80 kadar olabiliyor ayar düşürmek falan işe yaramıyor her türlü ayarı yapmama tağmen inatla intel graphicsle açılıyor.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Oyunu alt tab yapınca fps değerleri 4000 e kadar çıkıyor ve sadece nbidia gpu kullanılıyor fakat oyuna girince intel çalışmaya başlıyor ve fps değerleri 80 kadar olabiliyor ayar düşürmek falan işe yaramıyor her türlü ayarı yapmama tağmen inatla intel graphicsle açılıyor.
Bilgim yok.

mwxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berke Savaştürk
nvidia denetim masasından 3d ayarları kısmından nvidia gpu seçili mi ?

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
:) aynı seyi ben yaşıyorum. Dahili ekran kartını kapatman gerekiyor.İnternetten araştırıp bulabilirsin. Harici ekran kartını seçmene rağmen dahili ekran kartı devreye giriyor garip

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nvidia denetim masasından 3d ayarları kısmından nvidia gpu seçili mi ?
seçili
Mesaj otomatik birleştirildi:

:) aynı seyi ben yaşıyorum. Dahili ekran kartını kapatman gerekiyor.İnternetten araştırıp bulabilirsin. Harici ekran kartını seçmene rağmen dahili ekran kartı devreye giriyor garip
Kapatma seçeneği yok laptop kullanıcısıyım

mwxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berke Savaştürk
oyunu başlatırken grafik işlemciyi nvidia olarak açıp dene aklıma başka birşeyde gelmedi

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
bende laptop kullanıyorum kapatmassan çözüm bulamassın ben bu yüzden yeni sistem toplayacağım
Sağ tık grafik işlemciyle çalıştırınca düzeliyor da galiba öyle bir seçenek yok bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunu başlatırken grafik işlemciyi nvidia olarak açıp dene aklıma başka birşeyde gelmedi
Sağ tık grafik işlemciyle çalıştırınca düzeliyor da galiba öyle bir seçenek yok bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,500
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj
Top Bottom