Neler Yeni

Minecraft Mezuniyet Kepi Nasıl Yapabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Serkan Tuna
1742115710758.png

Arkadaşlar bu sene 12.Sınfıım ve mezun olacağım mezuniyette şu tarz bir şey yapmak istiyorum arkadaşlarla felan bayağı muhabbeti geçti hem onlara sürpriz olur hem bayağı güzel duruyor. Oyuncağı felan yok mu alıp kepe yapıştırırdım ya da başka nasıl bulabilirim end portalını?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Yunus Emre Uzun
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu sene 12.Sınfıım ve mezun olacağım mezuniyette şu tarz bir şey yapmak istiyorum arkadaşlarla felan bayağı muhabbeti geçti hem onlara sürpriz olur hem bayağı güzel duruyor. Oyuncağı felan yok mu alıp kepe yapıştırırdım ya da başka nasıl bulabilirim end portalını?
yani hocam küp şeklinde olan bir görsel bulup çıktısını alığ birleştirmek en mantıklısı gibi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Serkan Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet onu nasıl bulabilirim renkli yazıcıda çıktısını alıp yapıştırıcıyla yapıştırırım.
yani hocam küp şeklinde olan bir görsel bulup çıktısını alığ birleştirmek en mantıklısı gibi :D

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Yunus Emre Uzun
evet onu nasıl bulabilirim renkli yazıcıda çıktısını alıp yapıştırıcıyla yapıştırırım.
ingilizce vs yazmayı deneyin hocam hiçbir fikrim yok nerende bulacağınız ile alakalı :)

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Nuri
Alıntıyı görüntüle
c0b4956526724d1dd530c64fec72025a.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Serkan Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92