Saçma yerlerden aldıysanız gayet normal.Daha önce 2 kere dolandırıldım artık sıkıntı yaşamak istemediğimden orjinal alıyorum.
Adam bişi dememiş ki?burası yeri değil konu açarsan yardımcı olurlar
eskiden alanlara veriyorlardı şuan yok diye biliyorumKendi sitesinden almanı tavsiye etmiyorum fakat (şimdi varmı bilmiyorum önceden vardı) kendi sitesinden alınca yanında windows 10 editon windows store keyi veriyor
Zamanında 15 ₺ ile her şeyi değişen pre. Hesap almıştım. Ben araştırmanı tavsiye ederim çok pahalı.Arkadaşlar bugün ininal hesabıma 252 TL yatırdım Minecraft alacağım sırada bana sipariş verilirken hata oluştu diye bir uyarı verdi. Bu hatayı nasıl çözebilirim Amazon'dan kod alayım dedim o ABD kodu veriyormuş sıkıntı çıkar die almadım forumlara baktım 1 hafta falan bekleyipte almış birisi olmuş biriside kart değiştirmiş olmuş bir kişide DurmaPlay'den kod alıp yapmış olmuş sizce ben ne yapmalıyım 1 hafta falan mı bekliyim kart mı değiştireyim (bu biraz zor) yoksa DurmaPlay'den kod mu alayım aslında DurmaPlay güvenilir mi orasınıda bilmiyorum cevap veren arkadaşlar biliyorsa bunu da yazarsa sevinirim lütfen yardım edin minnettar kalırım.
Evet zamanında 5 dolara bulunuyordu şimdi hem hesapların fiyatları, hem de dolar çok yükseldiZamanında 15 ₺ ile her şeyi değişen pre. Hesap almıştım. Ben araştırmanı tavsiye ederim çok pahalı.
dediğin gibi olabilir bence şuan minecraft kendi sitesinden alınmaz 2019'da Kendi sitesinde 80 TL verip yanında Windows 10 editon ile almıştımeskiden alanlara veriyorlardı şuan yok diye biliyorum
Evet şuan Minecraft'a 250 lira vermek parayı çöpe atmak gibidediğin gibi olabilir bence şuan minecraft kendi sitesinden alınmaz 2019'da Kendi sitesinde 80 TL verip yanında Windows 10 editon ile almıştım