taksimdayi
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 40
- İsim
- Mehmet Yılmaz
Geçenlerde TLauncher'dan Minecraft indirdim. 10 - 15 fps veriyordu. Optifine yükleyince 50 - 70 fps vermeye başladı. Sonra Minecraft'ı sildim. Microsoft Store'dan Deneme sürümünü yükledim ve grafik ayarlarını hiç değiştirmememe rağmen kasmıyordu (Microsoft Store'dan indirince fps'i göremedim ama yüksekti 10 falan olmadığı belli). Sonra Minecraft'ı (TLauncher) sildim. Dün yine indirdim Optifine'sız 15 fps veriyordu yine, Optifine yükledim bu sefer 30 - 50 fps vermeye başladı neyse idare eder dedim. Bugün girince (Optifine kurulu) 20 - 30 fps vermeye başladı. Sorum şu;
1-)Daha yüksek fps için ne yapmalıyım?
2-)Neden sil yükle yapınca fps değeri değişti?
3-)Microsoft Store'dan indirince kasmıyor da neden TLauncher'dan girince kasıyor aynı oyun değil mi?
Not: Ekran kartım: Paylaşımlı - Intel® UHD Graphics for 10th Gen Intel® Processors
İşlemcim : i3-10110U
Not 2: Microsoft Store'dan oynamaya devam etmek istemiyorum çünkü Resource Pack yapılmıyor mağazadan almak lazım.
1-)Daha yüksek fps için ne yapmalıyım?
2-)Neden sil yükle yapınca fps değeri değişti?
3-)Microsoft Store'dan indirince kasmıyor da neden TLauncher'dan girince kasıyor aynı oyun değil mi?
Not: Ekran kartım: Paylaşımlı - Intel® UHD Graphics for 10th Gen Intel® Processors
İşlemcim : i3-10110U
Not 2: Microsoft Store'dan oynamaya devam etmek istemiyorum çünkü Resource Pack yapılmıyor mağazadan almak lazım.