Neler Yeni

Minecraft Orjinal Texture Pack Dosyası Nerede

NAYS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Samet
Kendi yaptığım pixel artlar ile Minecraft daki bazı eşyaları değiştirice. Texture pack dosyasının içindeki fotoğrafla kendi yaptığım fotoğrafı değiştirecekdim ama bulamadım orjinali dosyayı. Nasıl yapıcam?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Orijinal dosyanın üzerine yaptıysan bir şey yapmana gerek yok. Oyunda değişmiş olmalı.

NAYS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orijinal dosyanın üzerine yaptıysan bir şey yapmana gerek yok. Oyunda değişmiş olmalı.
Hiç bişey yapmadım sadece pixel art programından yenisini yapıcam orjinal dosyanın içindekiyle değiştirecektim ama orjinali bulamadım

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Hiç bişey yapmadım sadece pixel art programından yenisini yapıcam orjinal dosyanın içindekiyle değiştirecektim ama orjinali bulamadım
Orijinal dosyayı bulamazsın diye biliyorum. Youtube’dan felan indir orijinal dosyanın kopyasını ona at.

• Beğen
Reaksiyonlar: NAYS

mrworm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Eren Yavaş
.minecraft klasöründeki versions klasörüne giriyorsunuz ardından istediğiniz sürümün dosyasına gidiyorsunuz. Girdikten sonra karşınıza girdiğiniz sürümün .jar uzantılı java dosyası çıkacak eğer sizde WinRAR veya ona benzer bir program varsa sağ tıklayıp WinRAR ile aç veya dediğim gibi benzer bir program ile aç diyeceksiniz öyle bir seçenek yoksa sağ tıklayıp birlikte aç diyip oradan programı seçebilirsiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra WinRAR açılacak ve karşınıza klasörler gelecek. assest yazana tıklayın ardından minecraft yazana tıklayın ve sonra textures klasörü orada olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orijinal dosyayı bulamazsın diye biliyorum. Youtube’dan felan indir orijinal dosyanın kopyasını ona at.
Hayır. Orijinal dosyayı bulmak mümkün bir önceki yazımda anlattım.

• Beğen
Reaksiyonlar: NAYS
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,863
Üyeler
172,746
Son üye
speed1111
Top Bottom