Bütçe?bana rahat bi şeklide minecraft oynatıcak sistem ve sistem özelliklerini önerir misiniz?? (en düşük bütçede)
Bütçe nedir?bana rahat bi şeklide minecraft oynatıcak sistem ve sistem özelliklerini önerir misiniz?? (en düşük bütçede)
siz önerin ben biraz düşünüceğimBütçe nedir?
4090 da önerebilirim 6600 xt'de?siz önerin ben biraz düşünüceğim
tam bütçe gerekiyorsiz önerin ben biraz düşünüceğim
siz önerin ben bakıcamBütçe?
4090 falan aşar beni max 9k 10k bütçe4090 da önerebilirim 6600 xt'de?
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam bütçe gerekiyor
10kya telefon alıp oynayabilirsiniz. O fiyata minecraft oynatacak bilgisayar bilmiyorumsiz önerin ben bakıcam
4090 falan aşar beni max 9k 10k bütçe
şu an tlauncher üzerinden 8x8 pack indirdim pcm 2gb ram ddr3 ekran kartı yok işlemci intel pentium dual core e5800 böyle bile zorda olsa bedwars falan girip 40 pfs alıyorum... birz bile oynatsa bana yeter10kya telefon alıp oynayabilirsiniz. O fiyata minecraft oynatacak bilgisayar bilmiyorum
elimde yok keşke olsa 4090 lı sistemde oynasam10kya telefon alıp oynayabilirsiniz. O fiyata minecraft oynatacak bilgisayar bilmiyorum
bende şu an 5600g apu sistem var minecraft çok rahat oynanıyor modlu bile 500fps gördüm .şu an tlauncher üzerinden 8x8 pack indirdim pcm 2gb ram ddr3 ekran kartı yok işlemci intel pentium dual core e5800 böyle bile zorda olsa bedwars falan girip 40 pfs alıyorum... birz bile oynatsa bana yeter
elimde yok keşke olsa 4090 lı sistemde oynasam
aynen bende daha çok ikinci el bakıyoum zaten 0lar çok daha pahalıikinci el falan bakabilirsin istersen