Eğer ki hakkını vererek oynarsan alınır.Mcpe Alınır mı? sizce apk lar garip bir şekilde kasıyor bazıları kasmıyor birde klavye mouse da takılmalar oluyor sizce play store dan 65 TL ye almaya değermi ?
Oynayacaksan alırsın yani , ben android de geçen sene mi ne 25 tl ye almıştım ios a geçtim fiyat çok yükselmiş almadım :/Mcpe Alınır mı? sizce apk lar garip bir şekilde kasıyor bazıları kasmıyor birde klavye mouse da takılmalar oluyor sizce play store dan 65 TL ye almaya değermi ?
Yani normalde kasıyorsa satın alsanda kasarMcpe Alınır mı? sizce apk lar garip bir şekilde kasıyor bazıları kasmıyor birde klavye mouse da takılmalar oluyor sizce play store dan 65 TL ye almaya değermi ?
Hocam cihazınız nedir?Bazı apk lar kasmıyor bende anlamadım:/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıp pişman olmakta istemiyorum
Valla hocam fazladan paranız varsa alın dursun kenarda fazladan para yoksa apk devamSizce değermi apk devammi
Samsung m20 4 64gbHocam cihazınız nedir?
Valla para yönünden sıkıntım yok ama yine memnun olmazsam pişman olmak istemiyorumValla hocam fazladan paranız varsa alın dursun kenarda fazladan para yoksa apk devam
iOS san al androdiseen deneme bileValla kafama estimi oynuyorum oynadımi sağlam oynuyorum ara verip tekrar fln klasik mc döngüsü
Telefondan oyun oynayan telefonda vakit geçiren biriyseniz alabilirsiniz minecraft pişman etmez ama son karar sizin siz alacaksınız sonuçtaSamsung m20 4 64gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla para yönünden sıkıntım yok ama yine memnun olmazsam pişman olmak istemiyorum