Neler Yeni

Minecraft PE uzaktan online oynama

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
berkin
Arkadaşımla uzaktan online oynamak istiyoruz APK olarak en alttaki final yazanı indridik fakat az araştırdım realms ile online oynanabiliyormuş aylık 10TL ile aboneliği almayı denedim fakat sürüm güncel değil dedi google play tarafından hata verdi galina güncel olan minecrafttı indiremedim beta sürümünü mü indirmem gerekiyordu yukardaki seçenek mi yoksa başka online oynamanın bi yolu var mı?

Ekler

• Screenshot_20241009_015338_Chrome.jpg
    Screenshot_20241009_015338_Chrome.jpg
    49.8 KB · Hit: 14
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
huseyin mermeroglu
Arkadaşımla uzaktan online oynamak istiyoruz APK olarak en alttaki final yazanı indridik fakat az araştırdım realms ile online oynanabiliyormuş aylık 10TL ile aboneliği almayı denedim fakat sürüm güncel değil dedi google play tarafından hata verdi galina güncel olan minecrafttı indiremedim beta sürümünü mü indirmem gerekiyordu yukardaki seçenek mi yoksa başka online oynamanın bi yolu var mı?
aternosta sv açacaksiniz veya sunucunuzu kuracaksiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
berkin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
berkin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
allah allah fixlemiş olabilirler arkadaşın alsın
Oda olmuyor maalesef.1.21.31.05 güncellemesi gelmiş orijinal sürümünde bizdeki apk olunca 1.21.31.04 o yüzden alım satım işlemlerini kabul etmiyor başka bir yöntemi yok mu acaba??
Mesaj otomatik birleştirildi:

aternosta sv açacaksiniz veya sunucunuzu kuracaksiniz
Bugün denedim aternostayı oldu girebildik fakat bu aternostayı tam anlamadım çünkü internet sitesinden olan bir şey sıra bekleme muhabbeti var sanırsam tam olarak sistemin nasıl işlediğini anlamadım ben bir sunucu açtım misal ben girmediğim zaman arkadaşım girebilecek mi yoksa illa benim açıp onun girmesi mi gerekli çok bilgim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,650
Üyeler
159,953
Son üye
Fellas
Top Bottom