Neler Yeni

minecraft pillager outpost nasıl tamamen ele geçirilir?

Squex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,629
beyler bu yeri nasıl tamamen ele geçirim ele başlarını öldürüyorum bir daha çıkıyor yeniden doğuyorlar galiba nasıl engellerim bunu? Meşale yazan olursa diye söyleyim sabah doğuyorlar zaten. Bir şeylerini falan mı kırmam lazım binadaki?

Ekler

• 2021-05-15_23.42.13.png
    2021-05-15_23.42.13.png
    732.3 KB · Hit: 137
Spawner vardır onu kırcan.

Hayır yok sanırım.

Onun farmı var istersen dene ama biraz zahmetli. Bilidiğim kadar ile sadece etrafına duvar çekmen gerek belli bir çap ile.
elebaşlarını öldürüre öldüre 4 tane uğursuz sancağım oldu. Çit çekip kuledeki sancakları kırmaya deneyeceğim

Onlar orada hep spawn olur engellemek imkansız.

elebaşlarını öldürüre öldüre 4 tane uğursuz sancağım oldu. Çit çekip kuledeki sancakları kırmaya deneyeceğim
Dene ama değişen olmaz bence. Sen bir bak onun farmına. Eğer bu kadar uğraşamam dersen çevresine duvar çek. Çünkü onlar rastgele doğuyor. Sanırım kodlar ile engeleyebilirsin.

Oha erkekliğin onda dokuzu gaçmaktır gaç uşağm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bad omen mührüyle alakalı olabilir mi acaba.Süt içince gidiyordu o mühür galiba.
sardılar etrafımı şuan çit çektim çekerek kendimi hapsettim yemeğim azaldı canım dolsun inek arayacağım.

sardılar etrafımı şuan çit çektim çekerek kendimi hapsettim yemeğim azaldı canım dolsun inek arayacağım.
Saman balyalarından 5 10 taneyle ekmek yap saman yap biraz yardım eder.Birde altına biraz kaz uzaklaş oradan.Allah düşmanımın başına vermesin şu pillagerları .DDD

1621112627694.png

300 blok çapındaki tüm çimen ve kum bloklarını yok ederim diyorsan buyur 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,122
Üyeler
173,462
Son üye
zorbasu
Geri