Minecraft Pre Almak İçin Güvenilir site

Zeki Can

80+
Reaksiyon skoru
2
Minecraft premium hesap alıcamda güvenli siteler önerir misiniz?

Uczpre'den 2 defa premium aldım bir sorun yaşamadım uzun süredir kullanıyorum. Neden 2 defa aldın dersen ilkinin şifresinin kayıtlı olduğu not defterini silmiştim. Şifreyi ezbere bilmiyordum.
Arkadaşımda ikili paket aldı bir hesapta sorun yaşadı ve direkt değiştirdiler şuan 2 hesabınıda sorunsuz kullanıyor.

Uczpre'den 2 defa premium aldım bir sorun yaşamadım uzun süredir kullanıyorum. Neden 2 defa aldın dersen ilkinin şifresinin kayıtlı olduğu not defterini silmiştim. Şifreyi ezbere bilmiyordum.
Arkadaşımda ikili paket aldı bir hesapta sorun yaşadı ve direkt değiştirdiler şuan 2 hesabınıda sorunsuz kullanıyor.
Kaç aydır kullanıyorsunuz?

Predunyam ilk aldığım premium gitti desteğe yazdım stok yok gelince yeni hesap vericez dediler şimdilik hareket yok uczpre'den hayatta alışveriş yapma 4 premium aldım hepsi gitti garanti kapsamında yeni hesap veriyorlar onlarda gidiyor çevremdeki insanlara da güvenilir diye söylemiştim onların hesabı da gitti .

Orjinal site. Ben de dedim vermem bu kadar para, aldım bir tane günde 3 kere şifresi değişiyordu.

Minecraft premium hesap alıcamda güvenli siteler önerir misiniz?
Daha dün kardeşime aldım preburada.com hesapta sıkıntı çıkmıştı gece yazdım sabah yeni hesap gönderdiler benimde hesabım 9 aydır kullanıyorum oradan uygun bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,131
Üyeler
192,189
Son üye
babanega
Geri