arda55
80+ Silver
Dahası
120 liralık olanlar zümrüt müydü elmas mıbu attığının 120 liralık paketinden almam gerekiyor değilmi
120 liralık olanlar zümrüt müydü elmas mıbu attığının 120 liralık paketinden almam gerekiyor değilmi
Tavsiyem CD key alın veya Gamepass alın.aga şimdi orjianl sitesinden alamam 30 euro falan vermem minecraft mod indirirken falan baya rahatlık oluyor premium nerden alayım hangi siteden 100 lira falan veririm önceki tecrübeleriniz falan varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Hayır neredeyse 1 yıl oldu sorunsuz çalışıyor ?uczpre önericekler kesin şimdiden söyliyeyim %80 dolandırıcı bu site paketlerine bakarsan garip garip paketleri var.
14₺ ye aldım. E posta değişmiyordu. Sonra şifre yanlış çıktı desteğe yazdım. Hiç sorgulamadan her şeyi değişen hesap verdi. Desteği çok güzel ama herkes şanslı olmayabilir bana o gün kimse geri dönmeyebilirdi bileaga şimdi orjianl sitesinden alamam 30 euro falan vermem minecraft mod indirirken falan baya rahatlık oluyor premium nerden alayım hangi siteden 100 lira falan veririm önceki tecrübeleriniz falan varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Hocam bahsettiğiniz firmayı bilmiyorum fakat bu sektördeki çoğu firma geri dönüş yapıyor.14₺ ye aldım. E posta değişmiyordu. Sonra şifre yanlış çıktı desteğe yazdım. Hiç sorgulamadan her şeyi değişen hesap verdi. Desteği çok güzel ama herkes şanslı olmayabilir bana o gün kimse geri dönmeyebilirdi bile
![]()
UCZPRE - Dijital Oyun Satış Platformu
En popüler PC oyunlarını en uygun fiyatlarla satın alın. Anında teslimat ve güvenli ödeme.uczpre.com
Hocam 4 yıl önceki olayHocam bahsettiğiniz firmayı bilmiyorum fakat bu sektördeki çoğu firma geri dönüş yapıyor.
İşin temelinde hesap değiştirme olayı var çünkü.
Günah a girersin haberin olsun çünkü kimse 300tl lik oyunu 100tl ye vermez çalıntıdır ikini elde değil dolandırılma ihtimalinde fazla böyle şeylere engel olmamız gerekiyor emek hırsızlığı olur adam belki günlerce çalıştı ilk maaşını bekledi minecraft aldı sonra ertesi gün çalındı ve 15.tl ye başkasına satıldı aynı durum bana oldu yazın boyunca çalıştım 150tl ye minecraft aldım 2 ay sonra çalındı yenisini almak zorunda kaldım ve çok ayıp bu vebalin altından kalkamazsınaga şimdi orjianl sitesinden alamam 30 euro falan vermem minecraft mod indirirken falan baya rahatlık oluyor premium nerden alayım hangi siteden 100 lira falan veririm önceki tecrübeleriniz falan varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler