Neler Yeni

Minecraft Premium Nereden Alınır?

Kalavun54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğukan Kafkan
Minecraft Premium Hesap satışı yapan birçok firma var. Diğer yandan firmaların satışını yaptığı hesaplar bazı sunucularda banlı olabiliyor. Bu noktada Google'da üst sıralarda yer alan firmalar tercih edilebilir. Sonuçta kullanıcılar memnun ki Google'da bu firmalara üst sıralarda yer veriyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
aga şimdi orjianl sitesinden alamam 30 euro falan vermem minecraft mod indirirken falan baya rahatlık oluyor premium nerden alayım hangi siteden 100 lira falan veririm önceki tecrübeleriniz falan varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Tavsiyem CD key alın veya Gamepass alın.
İkinci el hesap almayın ben almıştım 40 TL çöp oldu o zaman için iyi paraydı ve hesap full üsüme geçmesi gerekiyordu ama çalındı.

Atyxah

80+ Silver
uczpre önericekler kesin şimdiden söyliyeyim %80 dolandırıcı bu site paketlerine bakarsan garip garip paketleri var.
Hayır neredeyse 1 yıl oldu sorunsuz çalışıyor ?

Gloxy

80+ Bronze
aga şimdi orjianl sitesinden alamam 30 euro falan vermem minecraft mod indirirken falan baya rahatlık oluyor premium nerden alayım hangi siteden 100 lira falan veririm önceki tecrübeleriniz falan varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
14₺ ye aldım. E posta değişmiyordu. Sonra şifre yanlış çıktı desteğe yazdım. Hiç sorgulamadan her şeyi değişen hesap verdi. Desteği çok güzel ama herkes şanslı olmayabilir bana o gün kimse geri dönmeyebilirdi bile

Kalavun54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğukan Kafkan
14₺ ye aldım. E posta değişmiyordu. Sonra şifre yanlış çıktı desteğe yazdım. Hiç sorgulamadan her şeyi değişen hesap verdi. Desteği çok güzel ama herkes şanslı olmayabilir bana o gün kimse geri dönmeyebilirdi bile
Hocam bahsettiğiniz firmayı bilmiyorum fakat bu sektördeki çoğu firma geri dönüş yapıyor.
İşin temelinde hesap değiştirme olayı var çünkü.

Gloxy

80+ Bronze
Hocam bahsettiğiniz firmayı bilmiyorum fakat bu sektördeki çoğu firma geri dönüş yapıyor.
İşin temelinde hesap değiştirme olayı var çünkü.
Hocam 4 yıl önceki olay :) Skype üzerinden yazdım ve çevrimdışıydı isterse umursamazdı bile. Geri dönüş yapıp hesap verdi. Bende banlı değildir diye ümit ederken adam herşeyi değişen hesap vermiş. Hala daha kullanırım hesabı ama şuan olsa bir daha tercih etmem açıkçası

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
bundan tam 5 yıl önce 220 rubleye aldığım epostası güvenlik kodunu vs herşeyi değişiyor. (plati.ru burdan alırsan dikkatli ol)

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Günah a girersin haberin olsun çünkü kimse 300tl lik oyunu 100tl ye vermez çalıntıdır ikini elde değil dolandırılma ihtimalinde fazla böyle şeylere engel olmamız gerekiyor emek hırsızlığı olur adam belki günlerce çalıştı ilk maaşını bekledi minecraft aldı sonra ertesi gün çalındı ve 15.tl ye başkasına satıldı aynı durum bana oldu yazın boyunca çalıştım 150tl ye minecraft aldım 2 ay sonra çalındı yenisini almak zorunda kaldım ve çok ayıp bu vebalin altından kalkamazsın

Top Bottom