Neler Yeni

Minecraft PvP Nasıl Geliştilir

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Minecraft PvP geliştirmek istiyorum, video izleyerek hiçbir şey anlamıyorum. Survival Games ve arena PvP atarak geliştirebilir miyim? Olta profesyonel olmak istiyorum. Herkes beni öldürüp dalga geçiyorlar, kanser oldum. Tek sevdiğim oyundur 8 9 10 CPS yapıyorum, jitter Click yapmıyorum kollumu ağrıtıyor. Bu oyunda Pro olup herkesi kesmek istiyorum video izlesem hiçbir şey yaramıyor, arena PvP Survival Games oynasam Pro olur muyum? Bana taktik videoları atmayın taktik videoları sadece izlenme için anlaşılmıyor. İzliyorum anlamıyorum, olta da Pro olmak istiyorum.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Minecraft PvP geliştirmek istiyorum, video izleyerek hiçbir şey anlamıyorum. Survival Games ve arena PvP atarak geliştirebilir miyim? Olta profesyonel olmak istiyorum. Herkes beni öldürüp dalga geçiyorlar, kanser oldum. Tek sevdiğim oyundur 8 9 10 CPS yapıyorum, jitter Click yapmıyorum kollumu ağrıtıyor. Bu oyunda Pro olup herkesi kesmek istiyorum video izlesem hiçbir şey yaramıyor, arena PvP Survival Games oynasam Pro olur muyum? Bana taktik videoları atmayın taktik videoları sadece izlenme için anlaşılmıyor. İzliyorum anlamıyorum, olta da Pro olmak istiyorum.
Jitter click ve rakip ile savaşırken a d strafe yaparak rakibinizi Rektt'leyebilirsiniz.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jitter click ve rakip ile savaşırken a d strafe yaparak rakibinizi Rektt'leyebilirsiniz.
Jitterclick yapmayı sevmiyorum aim alamıyorum 1 kılıç 2 fns 3 olta 4 yay böyle alıştım tuşları standard

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Jitterclick yapmayı sevmiyorum aim alamıyorum 1 kılıç 2 fns 3 olta 4 yay böyle alıştım tuşları standard
Oynarak gelişirsiniz fakat click methodlarını öğrenin. (Butterfly vb.)

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Butterfly dene geliştir jittera göre daha kolay ve daha etkili olta işi ise zamanla oluşur bed warsta falan takıl

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,681
İsim
Taha yücel
cps le alakası olduğunu düşünmüyorum çok iyi oynarım 6 cps maks yaparım ama çok iyi olta, blok ,hızlı hareketler, refleksler ,ile maçı kazanırım

mücadeledeyken olta kullanımı çok önemli ve hareketli olman lazım sağ sol, hızlı reflekler blok koyma vs. oltayı iyi kullanırsan adam kesmen çok basit

cps olta olmayan pvp oyunlarında gerekir bence bedwars gibi
7 senedir oynarım 4.5 senedir profesyonelim

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Butterfly dene geliştir jittera göre daha kolay ve daha etkili olta işi ise zamanla oluşur bed warsta falan takıl
Arkadaş normal clicki yeterli buluyor pek anlamayacağını düşünüyorum.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
8 Yıllık minecraft kariyerim var ve profosyonel pvp'ciyim fakat şu sıralar oynamıyorum artık yani emekli olduk. Minecraft pvp video izleyerek öğrenilmez tecrübeyle öğrenilir. Jitter click yapmayı denemen gerekiyor çok önemli. Aim alamasanda yapmayı dene bir süre sonra rahatlıkla aim alacaksın. Ben mesela jitter yapamadığım zaman normal tıkladığımda aim alamıyorum, o kadar alıştım ki jitter yapmaya o derece yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman gelişmeyi bekleme saygılar, iyi forumlar
Arkadaş normal clicki yeterli buluyor pek anlamayacağını düşünüyorum.
Bu arada normal click yaparakta oynanır sorun olmaz. Önemli olan olta kullanmaktır.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
8 Yıllık minecraft kariyerim var ve profosyonel pvp'ciyim fakat şu sıralar oynamıyorum artık yani emekli olduk. Minecraft pvp video izleyerek öğrenilmez tecrübeyle öğrenilir. Jitter click yapmayı denemen gerekiyor çok önemli. Aim alamasanda yapmayı dene bir süre sonra rahatlıkla aim alacaksın. Ben mesela jitter yapamadığım zaman normal tıkladığımda aim alamıyorum, o kadar alıştım ki jitter yapmaya o derece yani.
Aga Benim Mouse Steelseries Rival 5 Jitter click Yapmak istiyorum dün Elimi koltuğa vurdum çok pis acdı elimini ağrısı geçince Jitter Click Başlacağım Jitter Click 12 cps yapıyorun

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
sadece alıştırma yapmaya devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular