Minecraft PvP Nasıl Geliştilir

kendim uzun zaman boyunca normal click ile oynadım ve gerçekten kötü bir şey yok neden bu kadar abarttınız jitter clicki jitter click yapınca PavelGames mi oluyorsun SamirPvP mi oluyorsun?
düz click'e bir şey demedim düz click ile pvpci olamazsın hele oltan yoksa rekt yemeyi hak ediyorsundur bed warsta düz clik oyna içinden geçerler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aga Bizi Ciddi konuşuyoz PvP nasıl öğreniliriz diyoz Aga Sen Niye olay yaratıyon Neden Düzgün Konuya Cevap yazmıyon Habire olay yaratıyon Bu arada 2010lu sen olabilirsin Burda Ciddi konuşyoz
yanlış bir şey demedim ve öncelikle Türkçe yazmayı öğren saygılar iyi forumlar

düz click'e bir şey demedim düz click ile pvpci olamazsın hele oltan yoksa rekt yemeyi hak ediyorsundur bed warsta düz clik oyna içinden geçerler

yanlış bir şey demedim ve öncelikle Türkçe yazmayı öğren saygılar iyi forumlar
alakası bile yok strafe'in taktiklerin w tab,s tab,shift tab gibi şeyler yapıyorsan zaten kazanırsın hele karşıo taraf bilmiyorsa.

Kanka türk serverlarında geliştiremezsin, premiumun varsa minemen veya coldpvp'de falan oyna sürekli. CPS practice pvp için önemli fakat oltanın olduğu oyunlarda o kadar da önemli değil. Movementlarının iyi olması lazım.
Arkadaşlar Elim 18/19 Cm
Genişliği 8/9 büyük elim Var önerdiğiniz mouse varmı jitter click için
2. el bulabilirsen Deathadder Chroma al. En iyi PVP mouse'udur.

Kanka türk serverlarında geliştiremezsin, premiumun varsa minemen veya coldpvp'de falan oyna sürekli. CPS practice pvp için önemli fakat oltanın olduğu oyunlarda o kadar da önemli değil. Movementlarının iyi olması lazım.

2. el bulabilirsen Deathadder Chroma al. En iyi PVP mouse'udur.
hayır Türk sunucularındada geliştirebilir ama hypixel gibi sunucularda veya farklı yabancı sunucularda oynarsa değişik gelir.

Türkiye sunucuları kolay hocalarım, size bir video atayım. Çoğunlukla iyi vurduğum için makro dedikleri oluyor. :D

Artık o kalan oyuncular dediğin kısım legal oynamıyor kanka.
Legal oynuyorum bir sorun var mı?

Kare oyununda hile yapacak kadar düşmedim.

aimini adamın üstüne tut yeter. 11-12cps civarı vuruyorum 16-17 cps vuran bilmem ne click yapan adamları öldürüyom. hızlı basacam diye aimi tutturamıyorlar. sonoyuncu bedwars oynuyorum sadece ordan örnek verirsem aimi tutturabilen 11-12cps vuran 2-3 arkadaş bul kendine 10-20 el arka arkaya gir birincilik garantisi.

Geri